04 Ekim 2024
weather
21°
Twitter
Facebook
Instagram

Devrimci Teyzem, Ayşenur Aplammmm sakin ol, sinirlerine hâkim ol!

YAYINLAMA:
Devrimci Teyzem, Ayşenur Aplammmm sakin ol, sinirlerine hâkim ol!

Önümüzdeki günlerde “Beslediğiniz Kurtların Savaşı” ile “Medyada Düşürülmüş Maskeler 6” isimli kitaplarım raflarda yerini alacak. Bunun duyurusunu sosyal medya hesabımdan yaptıktan sonra, gazetemiz Türkgün de sağ olsun “Yıldıray Çiçek’in yeni kitapları yakında kitapçılarda” başlığıyla haberleştirmişti…

“Medyada Düşürülmüş Maskeler-6” isimli kitabımın kapağında “Sol ideolojiye” hizmet eden bazı yazar, yorumcu, sanatçıların fotoğrafı var. Bu isimlerden biri olan Ayşenur Arslan, Türkgün gazetesinin kitabımla ilgili yaptığı paylaşımı alıntılayarak “Hangi maskem nasıl düşmüş, ispat etmezsen alçaksın” falan demeyeceğim. İspat edemeyeceğini nasılsa sen de biliyorsun. Doğrudan mahkemede hesap soracağım. Değneksiz dolaşmaya çok alıştınız ama… Sizden korkan sizin gibi olsun!!!” yorumunda bulunmuş…

“Devrimci Teyzem, Ayşenur Aplammm” bu ne sinir, bu ne öfke böyle? 

Geç evinin mutfağına, yap orada içerdiği anksiyolitik bileşiği sayesinde yatıştırıcı, kas gevşetici, sakinleştirici, depresyona iyi gelen, stres ve kaygı durumlarını azaltan bir papatya çayı… Sonra müzik aletinden “Sakin Ol” şarkısını aç dinle…

“Of bu ne sinir bu öfke 

Aman bir telaş bir acele 

Herkes birbirini boğacak 

Bu gidişle sonumuz ne olacak

Şşşt şşşt sakin ol 

Sinirlerine hakim ol 

Şşşt şşşt sakin ol 

Sinirlerine hakim ol”

Bak Devrimci Teyzem, Ayşenur Aplammm!

Bu kapağında fotoğrafın var diye tepki gösterdiğin “Medyada Düşürülmüş Maskeler-6” isimli kitabım, geçmişte Ortadoğu gazetesinde sonraki yıllarda da Türkgün gazetesinde medyada yer alan şahıslarla ilgili yazdığım yazılardan seçme oluşturduğum kitaptır. Yani önceden gazeteye fotoğrafınız koyularak yayınlanmış yazılardır. Devrimci Teyzem, Ayşenur Aplammm kızdığın nedir?

İftira mı var, tehdit mi var?

Devrimci Teyzem, Ayşenur Aplammm, Halk TV ekranlarında ne halt yediysen, Türkgün gazetesinde onu değerlendiren yazılar yazdım ve o yazıları da çıkacak olan “Medyada Düşürülmüş Maskeler-6” kitabıma koydum. Tüm mesele bu… Nedir bu öfke, nedir bu sinir hali?

Arşive ve kitapta çıkacak bazı yazı başlıklarına baktım, adın geçen bazı yazılar şunlar:

“Devrimci teyzenin bunak olmadığı ortada!”

“Devrimcilerin kraliçesi Ayşenur Arslan'ın bunak fıkrası”

“Devrimci katiller neredeler? Ne yer, ne içerler?”

“Devrimci Nine'nin ihanet kutusu doldu””

 

Devrimci Teyzem, Ayşenur Aplammm neler yaptın neler!

Terörist Demirtaş’ın anısına kitap yazan, 37 kişiyi öldüren canlı bomba terörist Seher Çağla Demir için “kızcağız” diye şefkat gösterdin!

Haber kanallarında gördüğün terör örgütlerine operasyon haberleri için “Bir televizyoncu olarak bir gazeteci olarak her gün televizyonda bunları son dakika son dakika görünce utanıyorum. Doğru değil bunlar ya!” dedin!

 “AKP ile silahlı, silahsız mücadele etmek, bedelini ödemek lazım…” şeklinde çılgın ve kanlı çağrıda bulundun!

Azerbaycan’a Türk askeri göndermek için çıkarılan tezkereyi “Ne yapacak Mehmetçik Azerbaycan’da? Şov için, muhalefeti susturmak için gönderiliyor” şeklinde yorumladın!

Terörist Demirtaş’a sürekli özgürlük istedin, teröre yardım ve yataklık eden HDP’li belediyelere kayyum atanmasına şiddetle karşı çıktın!

 “Zenginin yatırım aracı nedir dolar, borsa, altın, konut. Fakirlerinki de şudur; ahiret, cennet sabır. Onlar da öbür dünyaya yatırım yaptıklarını düşünüyorlar” sözleriyle Müslümanların inancıyla dalga geçtin!

 “Televizyon programı yapanlar ‘Hayırlı cumalar’ diye başlıyorlar mesela cuma günleri programa. Cuma’nın kutsal bir gün olduğunu zannederek. Cuma günü kutsal bir gün falan değil” şeklinde “Hayırlı Cumalar” mesajlarından rahatsızlığını ifade ettin!

Kıbrıs Türklerinin vatanını, canını, malını korumak için “Kuva-yı Milliye” ruhuyla kurulan Türk Mukavemet Teşkilatı’na (TMT) yönelik “suikastlarla bilinen illegal, yarı resmi bir oluşum” iftirasında bulundun!

Terör örgütü PKK’nın kapatılan yayın organı Özgür Gündem’in yazarlığını yaptın!

Bu Devrimci Teyzem, Ayşenur Aplammmm, son olarak Halk TV’de PKK’lı teröristlerin Ankara’daki canlı bomba eyleminin sonuçlarını pek beğenmediğine dair şu yorumları yapınca gözaltına alınmıştı: “Belki o kişi üzerine bomba olduğunu bilmiyordu. Gelip hiçbir şey yapamadan ölünmez. Bana sorarsanız Her şeye aykırı, durup dururken kendini patlatmış. Ankara’da bir arabayı açıp düz kontakla çalıştırmak yerine neden Kayseri'de birini öldürerek ‘Ben geliyorum heeey. Bombalar sırtımızda tabanca belimizde nedir yani...’”

Bu sözlerinden sonra da artık Halk TV’nin gelen tepkilere dayanacak hali kalmadı. Ve Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu “Dün yayınlanan Medya Mahallesi programında canlı yayında edilen talihsiz sözler, aynı programda terör lanetlenmiş olsa da Halk TV’nin en başta bahsettiğimiz duruş ve bakışının sınırlarını aşmaktadır. Bu sebeple programın sonlandırılması kararını aldığımızı, kamuoyuna üzüntülerimizle duyururuz.” açıklamasını yaparak Devrimci Teyzeyi kapının önüne koymuştu.

Devrimci Teyzem, Ayşenur Aplammmm gördüğün gibi, senin maskeni hep bu konularda düşürdüm. Sinirlenmene gerek yok… Sakin ol. Papatya çayından bir yudum al. Mahkemeye gittiğin vakit “Ben bunları yaptım. Yıldıray Çiçek’te bunları yazmıştı ve bu yazılarını “Medyada Düşürülmüş Maskeler-6” maskeler isimli kitabını da koymuş.” diyerek dilekçeni yaz ver…

Korkma Devrimci Teyzem, bu iğrenç ideoloji siciline mahkemede de sahip çık…

 

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 1 gün önce
Ohhh, iyi çakmışsın Yıldıray bey!
BEĞENME
0
CEVAPLA
A
Abdülhamit Karaca 1 gün önce
Allah senin güclü kalemine bozkurtca yüregine dahada güc katsin YILDIRAY beg..... Bu makalenle ve bahse konu muhtesem Kitaplarinla nekadar devrimci bozmasi bunak varsa hepsinin hakketikleri dersi onlara layikjoiyle verdin,sagol varol degerli Ülküdas. TTK
BEĞENME
0
CEVAPLA