22 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram

ABD ve İsrail’in yazdığı senaryoyu oynadığınız kesin!

YAYINLAMA:
ABD ve İsrail’in yazdığı senaryoyu oynadığınız kesin!

Türk siyasetinin en büyük meselesi, ne olduğunu bilmeyen ve bu yüzden de neye ihtiyacı olduğunu bilmeyen insanların temsilci, yönetici olmasıdır. O yüzden bu türlere sık sık “Ne Olduğunu Anlamak İstiyorsan Ne Olmadığına Bak” çağrısını yapıyoruz.

Bazıları gerçekten kim olduğunu bilmiyor, ne yaptığını bilmiyor ama bol bol Türk siyasetini kirletiyor.  Bu kirlilik insanlarda ruh ve sinir sağlığını cidden bozuyor.

Bir zamanlar “Yıldıray, sen Türkiye’nin en iyi polemik yazarısın. Senin Türkiye’de daha çok okunman lazım. O yüzden (X) gazetede yazman için Devlet Bey’den de izin alacağım” diyen Ümit Özdağ’ın Zafer Partisi’ndeki Basın Müşaviri Mehmet Harun Yüksel isimli bir elaman, geçtiğimiz hafta yazmış olduğum bir yazıya bol bol inkâr odaklı cevap vermiş… Mehmet Harun Yüksel açıklaması içinden seçtiğim şu cümleleri kurmuş…

  • Yıldıray Çiçek, Geçmişte yazdığınız yazılara atıfta bulunarak “Ümit Özdağ’ın çarpık siyasi ilişkilerini defalarca yazdım” diyorsunuz. Varlığını iddia ettiğiniz ilişkilerin IMDb’de 2.2 puan almış film senaryolarından daha kötü yazıldığını bilmenizi isterim. 
  • Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ’a “PKK’nın can yoldaşı” demek, terörle yan yana getirmek; fantastik film ve kitaplardaki çoklu evren senaryolarında dahi mümkün değildir. 
  • Zafer Partisi hiçbir zaman HDP/YSP/DEM/PKK ile ittifak yapmamıştır. 
  • Ümit Özdağ, Millet İttifakı’nın HDP’yle yani PKK’nın uzantısıyla ittifak yaptığını defalarca dile getirmiştir. 

 

Ümit Özdağ hakkında yıllar içinde onlarca yazı yazdım. Hiç yalana, iftiraya başvurmadan, hepsini şahitli, belgeli, tarihli kaleme aldım. Biz de kötü senaryo olmaz da siz de bol bol yüzsüzlük, inkâr ve pişkinlik var!

Dün ne yaptığını ne söylediğini bilmeden, bugün MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkında akla-mantığa uymayan yorumlar yapıyorsanız, elbette dün yaptıklarınızla bugün “PKK’nın can yoldaşı” sıfatınızı bizde kullanmak zorunda kalırız.

CHP-HDP-İP ittifakı olduğu 30 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ümit Özdağ, Meral Akşener’in Genel Başkan Yardımcısı değil miydi?

Ümit Özdağ’ın CHP-HDP-İP ittifakına bir itirazı oldu mu? Olmadı. Hatta o dönem Kandil/HDP/Demirtaş birleşimin desteğini alan ve "HDP'lilerin başımın üzerinde yeri var. HDP'lilere layık olmaya çalışıyorum" diyen Ekrem İmamoğlu’nu desteklemek için Canan Kaftancıoğlu ile omuz omuza seçim programlarına bile katılmıştı.

İyi Parti; İzmir’de, İstanbul’da, Ankara’da, Antalya’da, Adana’da, Hatay’da, Mersin’de ve daha birçok ilde HDP ile ittifak yaparak CHP’nin adaylarını desteklemedi mi?

İYİ Parti’nin desteklediği seçimi kazanan CHP’nin Belediye Başkanları ve dönemin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu HDP’ye ittifak teşekkürü etmedi mi?

Ümit Özdağ seçimlerden hemen sonra Halk TV’de “Yerel seçimlerde galiplerden birisi de hiç şüphesiz Selahattin Demirtaş’tır” demedi mi?

          PKK’lı terörist Selahattin Demirtaş, seçimlerden önce “Oyunuzu CHP ve İP’e verin” diye PKK’nın gazetesine açıklama yaptığına göre neyin galibi oluyordu? Neyin galibi olacak? Ümit Özdağ’ın da desteklediği CHP-HDP-İP ittifakının kazanmasının!

Ümit Özdağ, HDP ittifakında hiç bulunmadı öyle mi? 

Kandil CHP’nin adaylarına oy isterken, Ümit Özdağ CHP’nin adaylarına çalışmadı mı?

İyi Parti’den Zafer Partisi’ne geçince hafıza sıfırlanıyor mu?

Gerçi orada da HDP’nin devamı olan Yeşil Sol ile oylarınızı 2. turda birleştirdiniz yine… 1.tur ve 2.tur seçimlerinde Yeşil Sol, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını “Bir oy Yeşil Sol’a, bir oy Kemal’e” sloganıyla desteklemedi mi? Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu ile formaliteden sözleşme yapınca, PKK’nın Yeşil Sol’u umut gördüğü Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemekten vaz mı geçti? Zaten sözleşmenin “laf olsun” diye yapıldığını, sözleşme maddeleri hakkında “Yok böyle bir şey” açıklamasını yapan Kemal Kılıçdaroğlu ispatlamadı mı? İşte bu adamı Cumhurbaşkanı yapmak için PKK’nın Yeşil Sol’u ve Ümit Özdağ’ın Zafer’i oylarını birleştirmedi mi?

Ümit Özdağ seçimlerden bir yıl önce de “Kılıçdaroğlu kazanırsa HDP ile desteğiyle kazanır. HDP desteğiyle kazanırsa 2024'te yerel seçimler olur. Yerel seçimlerde Güneydoğu Anadolu'da HDP büyük bir atılım yapar ve belediye başkanlıklarının büyük bir kısmını ele geçirir. Ve örgütle HDP arasındaki etkileşim yoğunlaşır. HDP desteğiyle geldiği için ve devam ettiği için bunlara Kılıçdaroğlu dokunmaz. Bir süre sonra Suriyelilerin yoğun yaşadığı yerde karışıklık çıkar. O zaman bu belediyeler birleşir ve çıkan karışıklığa karşı uluslararası destek ve PKK desteği isterler. Ve Türkiye iç savaşı başlar." diyordu. Bu sözlere rağmen Kemal Kılıçdaroğlu’nu 2. Turda destekleme kararı alan Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Yeşil Sol aşkından vazgeçtiğine dair bir tane davranışı oldu mu ki, bu kararı almıştı? Oysa ki, bu tespitleri çok doğruydu. Kemal Kılıçdaroğlu kazansa Türkiye’de aynı bu gelişmeler yaşanacaktı. Suriye’deki PKK’nın uzantısı YPG’yi “YPG terör örgütü değil, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum” diyen birisi Türkiye’de Cumhurbaşkanı olsaydı, iç savaş çıkacağı muhakkaktı. 

2019 yerel seçimlerde HDP ile 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Yeşil Sol ile oyunu CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu için birleştirmiş Ümit Özdağ, MHP’ye akıl vermeye kalkmasın, kendi kaybettiği aklını arasın...

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin attığı her adım Türk milletinin varlığını, birliğini ve geleceğini merkeze alır. O yüzden, kendi yaptıklarınıza ve durduğunuz yere bakmadan iftira ve inkâr işine girmeyin…

ABD ve İsrail’in bölgesel menfaatleri için etki ajanlığı yapanların, PKK’nın siyasi uzantılarıyla yapmış olduğu hedef birlikteliği bizi zaten şaşırtmamıştı. ABD ve İsrail’in yazdığı senaryoyu oynadığınız kesin… Ama Allah var, size verilen rolü çok iyi oynuyorsunuz.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *