19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Müge Anlı lafı cımbızla çekip aldı! Cinayeti canlı yayında itiraf etti!

Müge Anlı lafı cımbızla çekip aldı! Cinayeti canlı yayında itiraf etti!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan olaylar izleyicilerin dikkatini çekiyor. Kastamonu'da 18 yıl önce kaybolan 50 yaşındaki Hatice Musaoğlu olayına ilişkin perde aralanıyor. Çelişkili ifadeler veren oğlu Aydın Musaoğlu kendini ele verdi. Müge Anlı sorduğu soru ile Aydın Musaoğlu'nu köşeye sıkıştırdı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Müge Anlı lafı cımbızla çekip aldı! Cinayeti canlı yayında itiraf etti!
KAYNAK: Haber Merkezi

18 yıl önce Kastamonu'da kaybolan Hatice Musaoğlu'nu dosyası açıldı. Programa katılan Hatice Musaoğlu'nun kızı Melek, 0 yaşındaki 4 çocuk annesinin ortadan kaybolmasından oğlu Aydın'ın parmağı olduğu iddia etti.

"ANNEM EVDE KORKARAK YAŞIYORDU"

Aydın, yayında ev konusunda anlaşamadıklarını belirtti. Aydın, "Arsa babamın üzerine. Ev benim üzerime. Kızların hakkı duruyor. O evde herkesin hakkı var. Köyde tapu kadastrocular evi benim üzerime yazdılar. Toprak babamın üzerine. Herkesin hakkı var. Herkes hakkını alabilir. Ben tapuyu üzerime almadım. Tapum yok" şeklinde açıklama yaptı.

Hatice Musaoğlu'nu kızları annesinin evde korkarak yaşadığını ve Aydın'ın dövdüğünü söyledi. Aydın, "Annem kendi odasını başta bize vermek istemedi ama sonra bana hak verdi. Annemin odasını aldıktan sonra bir yıl o şekilde yaşadık. Ben annemle oda kavgası yüzünden dargın yaşamadım. Başka meselelerden dolayı öyle yaşadım" dedi.

Hatice Musaoğlu'nun kızı Sevim Aydın'ın annesine silah çektiğini öne sürdü. Öte yandan Sevim, "Annemle abim, babamdan kalan parayı bölüşemiyordu. Abim, 'Parayı bana vermediniz' diye anneme silah çekti ve boğuyordu. Annem 'imdat' diye bağırınca ayrıldı". ifadelerini kullandı.

"EŞİMLE AHIRA YAKIN ODADA KALDIK"

Aydın bu iddiaların üzerine "Biz eşimle ahıra yakın olan odada kalmak istedik. Ancak annem bunu istemedi bundan dolayı aramızda tartışma çıktı. Sonra annemle anlaştık. Annem başka odaya geçti." dedi.

Müge Anlı, "Senin evin değil. Konya'daki mevzu gibi senin odan yok diyeceğim şimdi. Hem kadının evine geliyorsun hem de kadını odasından kovuyorsun. Sen annenle oda kavgası yapıyorsun. İnsan iki gün sonra vicdan azabı çeker. Mesela annen kaybolduğundan beri vicdan azabı çekiyor musun? Annemi odasından ettik. Kadın ortalarda yok demiyor musun? Başkaları anneni ararken, en başta senin araman gerekirdi anneni" sözleriyle tepki gösterdi.

CİNAYETİ AĞZINDAN KAÇIRDI

Müge Anlı canlı yayında Aydın'a "Teyzenin ne çıkarı olabilir ki neden öyle yaptı?" sorusunu sordu. Aydın da "Geriye dönemiyorum. Geçmiş olduğundan unutuldu. Biz benim çocuğum doğduğunda dayıma giderdik. Dayımın eşi yengem annemi arama ekibine katıldıktan sonra biz koptuk." dedi.

Anlı ise "Ne güzel işte sen de katılsaydın." dedi. Aydın da "Beni suçluyor. Başka bir şeyler de var. Dayımın hanımı 'Ben ölmeden önce bu kapıyı kapattıracağım' demiş."

"Anneni öldürdüğün için" sözlerinin üzerine Müge Anlı, lafı Aydın'ın ağzından aldı. Aydın "Hayır annemi öldürmeden önce de söylüyordu." dedi. Müge Anlı da "O zaman sen annenin öldüğünden de eminsin" dedi. Bu olay sonrası cinayeti itiraf ettiğini kaçırması şok etkisi yarattı.
 

Aydın'ın karısı da “öldü” dedi

Bugünkü yayına ise Aydın'ın karısı Nevin katıldı. Nevin konuşması sırasında "Benim annem dünürü yaşadığı zaman bu eve hiç gelmedi" diye bir cümle kullanan gelin, kayınvalidesinin öldüğünü kabul etmiş oldu.

Anlı, yayında o sözlere dikkat çekerek "Yaşadığı zaman, diyorsun. Bak siz de biliyorsunuz öldüğünü" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mourinho'dan Galatasaray analizi: Tehlikeye dikkat

Mourinho'dan Galatasaray analizi: Tehlikeye dikkat