21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Yalnız Kurt ne zaman başlıyor yeni fragman izle | Yalnız Kurt oyuncuları kimler hangi gün saat kaçta

Yalnız Kurt ne zaman başlıyor yeni fragman izle | Yalnız Kurt oyuncuları kimler hangi gün saat kaçta

Yalnız Kurt dizisi Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutacak. ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt Osman Sınav imzalı bir proje olduğu için merakla bekleniyor. Kurtlar Vadisi'nin yerine geçebileceği konuşulan Yalnız Kurt hakkında Osman Sınav dizilerin aynı kefeye konmaması gerektiğini söyledi. Peki Yalnız Kurt ne zaman başlıyor? Yalnız Kurt hangi gün saat kaçta? İşte Yalnız Kurt fragman izle ekranı....

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yalnız Kurt ne zaman başlıyor yeni fragman izle | Yalnız Kurt oyuncuları kimler hangi gün saat kaçta

ATV'nin yeni ve iddialı dizisi Yalnız Kurt için beklenen an geldi. Yalnız Kurt dizisi oyuncularının yer aldığı aksiyon dolu yeni fragman yayınlandı. Diziseverler merakla Yalnız Kurt ne zaman başlıyor? Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Yalnız Kurt hangi gün? araştırması yapıyorlar. Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt yeni fragman izle ekranı haberimizde...

YALNIZ KURT DİZİSİ HİKAYESİ VE OYUNCULARI

Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosunda ise Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Cihan Ünal, Murat Han ve Polat Bilgin gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. 

Güçlü hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi; Amerikan Barış Gönüllüleri'nin Türkiye'ye gelişinden itibaren yaşanan darbeleri, ihanetleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alacak.

Yalnız Kurt

YALNIZ KURT FRAGMAN İZLE

CİHAN ÜNAL KİMDİR?

Osman Sınav'ın yeni yapımı Yalnız Kurt'a 5 yıldır ekranlardan uzakta olan Cihan Ünal dahil oldu. Ünal en son 2017 yılında 'Söz' dizisinde yer almıştı. Atv'de yayınlanacak olan dizinin hikâyesi Osman Sınav'ın Kurtlar Vadisi projesindekine benzer şekilde gizli küresel bir terör örgütüne karşı yapılan mücadeleyi gözler önüne serecek. Cihan Ünal 75 yaşındadır. İlkokulu Tosya ve Kırıkkale’de okudu. Ortaokulu Ankara Cebeci Ortaokulu ve Liseyi Kurtuluş Lisesinde bitirdikten sonra; 1960-1964 Ortaokul ve Lise Döneminde, Ankara Radyosu Çocuk Kulübünde, Ankara Radyosu Eğitim Programlarında, Ankara Radyosu “Radyo Tiyatrosu” programlarında ve Ankara Radyosu “Arkası Yarın” programlarında çalıştı.

KESKİN FERASET NE DEMEKTİR?

Feraset kelimesi zeki ve sezgileri kuvvetli anlamına gelirken keramet kelimesi doğaüstü güçleri çağrıştırıyor. Merak edilen sözün anlamı; "Çok zeki olan kişi, bir işin nereye varacağını keramet sahibi kişiden daha iyi bilir" anlamıyla öne çıktı.

KESKİN FERASET KERAMETE NAL TOPLATIRMIŞ SÖZÜNÜN ANLAMI NEDİR?

Keskin feraset keramete nal toplatırmış deyiminin anlamı kısaca şöyledir: Çok zeki olan kişi, bir işin nereye varacağını keramet sahibi kişiden daha iyi bilir anlamına gelir.

HASAN DENİZ YARAN KİMDİR?

Hasan Deniz Yaran 28 yaşındadır. Hasan Denizyaran, 26 Mayıs 1993 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Drama ve Oyunculuk bölümü mezunu olan Denizyaran kariyerine modellikle başladı. Çeşitli reklam filmlerinde rol aldıktan sonra 2016 yılında rol aldığı Hayat Sevince Güzel dizisi ile adını duyurdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İngiltere’de Big Ben saat kulesi yeniden açıldı

İngiltere’de Big Ben saat kulesi yeniden açıldı