21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset Akşener'den CHP'ye yaylım ateşi: Beceremediniz! Terbiyesiz, fırsatçı ben oldum

Akşener'den CHP'ye yaylım ateşi: Beceremediniz! Terbiyesiz, fırsatçı ben oldum

İP Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldığı canlı yayın programında CHP yönetimine resmen isyan bayrağı açtı ve ittifak ortağını yaylım ateşine tuttu.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Akşener'den CHP'ye yaylım ateşi: Beceremediniz! Terbiyesiz, fırsatçı ben oldum

Mahkeme tarafından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasının ardından İP ve CHP arasında gerginlik iyice gün yüzüne çıkmıştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İmamoğlu-Akşener ikilisinin Saraçhane'de kendisini bypass ettiği görüntüler ittifak içinde derin bir kopuşa neden olmuştu. Haftalar sonra bu konuyla ilgili konuşan Akşener, CHP'yi ve Kılıçdaroğlu'nun A takımını işaret ederek, 'Gerizekalılık her yerde var. Kurmay zeka olsa beni arardınız ben de sizi halka gösterirdim.' dedi. Akşener sözlerine şöyle devam etti: Sonuç; beceremediniz. Sonra ne oldu? Terbiyesiz, fırsatçı, saygısız ve de içişlerine karışıyor oldum.

İP Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun davasıyla ilgili süreçte Kılıçdaroğlu'nun olmadığı bir görüntü çizilerek organizasyon yapılmasına ilişkin ilk kez konuştu.

Akşener'in açıklamaları şöyle:

KILIÇDAROĞLU'NU ARADIM AMA ULAŞAMADIM
Kılıçdaroğlu'nu da aradım Ekrem Bey mevzusunda. Onu da yani beş kişi aradı oraya çağırdım, ben de gidiyorum dedim. Kemal Bey'e ulaşamadım. Sonuç itibariyle bakın çok basit bir şey söyleyeyim. Yani her şey problem de biz değiliz bunu anlatmaya çalıştım.

EKREM BEY BANA "KALIR MISINIZ?" DEDİ
Şimdi mesela ben gittim Ekrem Bey bana dedi ki; kalır mısınız? Bir de ayrıca genel başkan olarak böyle bir genel başkan seçimine katkıda bulunmuş Cumhuriyet Halk Partisi listesinden girmiş ama Millet İttifakı'ndan bu 31 Mart'ı yapalım diye teklif etmiş bir genel başkanım. Normal şartlarda hadi yüzde 70'i onların olsun yüzde 30'unda da katkımız olduğunu varsayalım. Bir belediye başkanı konuşurken orada durmaz kardeşim.

ERTESİ GÜN "AHMAK, GERİZEKALI, FIRSATÇI" OLDUK
Protokolü var ben durdum. Şimdi soru şu; ya bu kadın bu insan bu siyasetçi bunları niye yapıyor. Bunun karşılığı ertesi gün ne oldu ahmaklık, gerizekalılık.

GERİZEKALI HER YERDE MEVCUT
Bak daha enteresan bir şey söyle aynı işte gerizekalı her tarafta mevcut. Fırsatçı oldum, terbiyesi oldum saygısız oldum iç işlerine karışıyor oldum. Biz ne yapardık? Kendim için demiyorum. Biz ne yapardık. Almanya'ya gitmesinde sayın Kılıçdaroğlu'nun bir problem yok.

YANINDAKİLER BENİ ARASALARDI
Sayın Kılıçdaroğlu'nun yanında bulunan o muhteremler benim yanımdaki arkadaşları ya da onlar yoksa beni ararlardı. Ben yukarı çıktığımda hani Hande Fırat'la Sayın Erdoğan 15 Temmuz'da konuştu... Benim telefonumdan bu düzenek kurulur arardı ve sayın Kılıçdaroğlu'nu ben halka gösterirdim.

KURMAY ZEKA BUNU AKIL EDER
Ne olurdu kardeşim ne olurdu. Çok yakın çalıştım dönemde bunu akıl eder kurmay zeka. Sonuç beceremediniz. Sonra ne oldu terbiyesiz, fırsatçı, saygısız ve de içişlerine karışıyor oldum.

Dolayısıyla sürekli olarak İP üzerinden analiz yapmak yerine bu manada biz birçok şeye gayet dikkatliyiz. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mateu Lahoz dün geceye damgasını vurdu! Trabzonspor'un penaltısı...

Mateu Lahoz dün geceye damgasını vurdu! Trabzonspor'un penaltısı...