24 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Siyaset MHP'li Akçay: Terörizmi karanlık bir aparat olarak kullananlar sonuç alamayacak"

MHP'li Akçay: Terörizmi karanlık bir aparat olarak kullananlar sonuç alamayacak"

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, TUSAŞ'a yönelik gerçekleştirilen saldırılara ilişkin açıklama yaptı. Akçay, "Kiralık katilleri sahaya sürenler, provokasyon yapanlar, terörizmi karanlık bir aparat olarak kullananlar sonuç alamayacakları gibi mücadele azmimizi de asla kıramayacaklardır." ifadelerini kullandı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Akçay: Terörizmi karanlık bir aparat olarak kullananlar sonuç alamayacak"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Erkan Akçay, TUSAŞ Kahramankazan tesislerine yapılan hain terör saldırısına dair önemli açıklamalarda bulundu. 

İşte MHP'li Akçay'ın o açıklaması:

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine bölücü hain terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda 5 vatandaşımız şehit oldu, 22 vatandaşımız da yaralandı. Hunhar terör saldırısını tekrar lanetliyor, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. 

Bu terör saldırısının yapıldığı yer ve zamanlama ayrıca dikkat çekicidir. 

TUSAŞ, Türkiye'nin savunma sanayisinde dışa bağımlılığına son vermek için kurulan, son yıllarda ürettiği teknolojik ürünlerle ülkemizin uluslararası arenada söz sahibi olmasını sağlayan stratejik bir kuruluşumuzdur. Bu hain terör saldırısı yalnızca TUSAŞ’a değil, ülkemizin savunma sanayisine, bağımsızlık mücadelemize, birlik beraberliğimize ve millî hedeflerimize karşı yapılmıştır. Ancak bilinmelidir ki bu saldırılar savunma sanayimizin kahraman çalışanlarını yıldıramayacak, ülkemizi tam bağımsız Türkiye hedefinden döndüremeyecektir ve millî kenetlenmemize de engel olamayacaktır.

• Bu saldırı, ülkemizde birlik ve beraberlik mesajları verildiği bir zamanda yapılıyor. 
• Bu hain saldırıyı Sayın Cumhurbaşkanımızın BRICS zirvesine katıldığı bir dönemde yaparak Türkiye’ye “Bizim size biçtiğimiz rolünün dışına çıkamazsınız.” mesajı vermeye de çalışılıyorlar akılları sıra. 
• Bu hain saldırı, tam da Lübnan tezkeresinin Mecliste görüşüldüğü saatlerde yapılıyor. 
• Bu saldırı, Türkiye'nin yükselen savunma ve havacılık üretim potansiyelini ve bağımsız üretim gücünü sergilemek için İstanbul'da Uluslararası SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’nın düzenlendiği sırada meydana geliyor.

Bu saldırılar Türkiye üzerinde habis emelleri olan güçlerin terör örgütlerini kullanarak yaptığı saldırılardır. Türkiye Cumhuriyeti güçlüdür ve terörle mücadelemiz de kararlı ve sebatlı bir şekilde devam etmektedir, devam edecektir. Asıl olan, ülke olarak millet olarak ay yıldızlı bayrağımızın altında birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde kenetli olmamızdır. Saflarımızı sık tutarak, Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı bütün tehdit ve tehlikeleri sezerek ve provokasyonlara prim vermeden, sürekli uyanık ve tedbirli olma lüzumumuz vardır ve ayrıca bizlerin de lüzumsuz polemiklerden uzak durması gerekmektedir.

Türkiye, adı ne olursa olsun, hangi kılığa girerse girsin son terörist bitene kadar terör örgütleriyle mücadelesini kararlılıkla yürütecektir. Hiçbir kanlı proje millî birliğimizin ve kardeşliğimizin karşısında tutunamayacaktır. Kiralık katilleri sahaya sürenler, provokasyon yapanlar, terörizmi karanlık bir aparat olarak kullananlar sonuç alamayacakları gibi mücadele azmimizi de asla kıramayacaklardır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk Savunma Sanayisinden yeni anlaşmalar! İmzalar atıldı!

Türk Savunma Sanayisinden yeni anlaşmalar! İmzalar atıldı!