Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset MHP’li Özdemir’den Abdülkadir Selvi’ye: Korkma, itiraf et!

MHP’li Özdemir’den Abdülkadir Selvi’ye: Korkma, itiraf et!

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, gazeteci Abdülkadir Selvi'nin AK Parti'ye kimler tarafından sızdırıldığını ve neyin diyetini ödemek zorunda olduğunu sorguladı. Özdemir, Selvi'ye seslenerek korkmaması gerektiğini ve bildiklerini samimiyetle itiraf etmesi çağrısında bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP’li Özdemir’den Abdülkadir Selvi’ye: Korkma, itiraf et!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, gazeteci Abdülkadir Selvi’ye yönelik sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çekici bir açıklama yaptı. Özdemir, Selvi’nin AK Parti’ye kimler tarafından sızdırıldığını ve bugün neyin diyetini ödemesinin istendiğini sorguladı.

"Selvi'nin Yazıları Ak Parti'nin Duruşuyla Zıt"

Abdülkadir Selvi’nin yazılarının AK Parti’nin politika ve duruşuyla tam zıt olduğunu belirten Özdemir, "Abdülkadir Selvi’yi AK Parti’ye kimler sızdırmış, bugün kendisinden neyin diyetini ödemesi istenmektedir?" diye sordu.

“Samimiyetle İtiraf Et”

İsmail Özdemir, Selvi’ye seslenerek korkmaması gerektiğini ve devletin kudretinin her şeye yeteceğini vurguladı. "Sayın Selvi rahat olsun, korkmasın; devletimizin kudreti hamdolsun her şeye yeter. Samimiyetle itiraf etsin bildiklerini, gördüklerini ve bu zamana kadar kendisini yapmak zorunda hissettiklerini" ifadelerini kullanan Özdemir, Selvi’nin samimiyetle itiraf etmesi halinde kendisiyle birlikte endişe ettiği her şeyi koruyacaklarını belirtti.

"Türkiye Cumhuriyeti Büyük Bir Devlettir"

Özdemir, Türkiye Cumhuriyeti’nin büyük bir devlet olduğunu ve her oyunu bozmaya gücünün yettiğini ifade etti. "Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. Her oyunu bozmaya hamdolsun gücü yeter" diyerek sözlerini tamamladı.

MHP'li Özdemir'in açıklaması şu şekilde;

"Abdülkadir Selvi’yi Ak Parti’ye kimler sızdırmış, bugün kendisinden neyin diyetini ödemesi istenmektedir? Çünkü Ak Parti’nin politika, duruş ve resmi açıklamalarıyla kendisinin kurguladığı yazılar bir birinin tam zıttıdır. 

Sayın Selvi rahat olsun, korkmasın; devletimizin kudreti hamdolsun her şeye yeter. Samimiyetle itiraf etsin bildiklerini, gördüklerini ve bu zamana kadar kendisini yapmak zorunda hissettiklerini. Böylece kendisiyle beraber endişe ettiği ne varsa hepsini biz koruyalım, himaye edelim. 

Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. Her oyunu bozmaya hamdolsun gücü yeter…"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP'li Yalçın'dan Özgür Özel'e ve CHP medyasına tepki

MHP'li Yalçın'dan Özgür Özel'e ve CHP medyasına tepki