Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
28°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Beşiktaş'tan 3 bomba transfer birden! Yıldızlar Süper Lig'e doğru...

Beşiktaş'tan 3 bomba transfer birden! Yıldızlar Süper Lig'e doğru...

Geride bıraktığımız sezonu Türkiye Kupası ile tamamlayan Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor... Kadrosuna dünya yıldızı Rafa Silva'yı katan Siyah-beyazlı takım transferde durmak istemiyor. Yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek için yoğun mesai harcayan yönetim, Van Bronckhorst'un da onayıyla 3 yıldız oyuncu için girişimlere başladı. İşte son dakika transfer haberinin detayları...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş'tan 3 bomba transfer birden! Yıldızlar Süper Lig'e doğru...
KAYNAK: Haber Merkezi

Geride bıraktığımız sezonu Türkiye Kupası ile tamamlayan Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor…

Teknik direktörlük koltuğuna Hollandalı çalıştırıcı Giovanni Van Bronckhorst'u getiren yönetim, Gabriel Paulista sonrası ikinci transferini yaptı.



Yeni sezon için güçlü ve iddialı bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlı takım son olarak Rafa Silva'yı kadrosuna katarak dikkat çekti.

RAFA SİLVA'NIN MALİYETİ BELLİ OLDU

Benfica ile sözleşmesi sona eren Portekizli dünyaca ünlü yıldız oyuncu Rafa Silva'yı kadrosuna katan Beşiktaş, oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Siyah-beyazlı yönetim, oyuncuya yıllık 6 milyon Euro maaş verileceğini açıkladı.

Yeni sezon için kadrosunu yenilemeyi düşünen Beşiktaş'ta takımdan ayrılacak isimlerin yerine gelecek oyuncuları da belirledi. İşte Kara Kartal'ın gündeminde 3 olan oyuncu...

BEŞİKTAŞ YENİ YILDIZLAR İÇİN GİRİŞİMLERE BAŞLADI

Masuaku, Ante Rebic ve Chamberlain ile yollarını ayırmak isteyen yönetim, bu iki oyuncu yerine yeni yıldızları kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Takvim'in haberine göre, Masuaku ile yollarını ayırmayı planlayan siyah-beyazlıların gündemine sürpriz bir ismin geldiği öğrenildi.

SOL BEKE İSVİÇRELİ YILDIZ

İtalyan basınından aktarılan habere göre Beşiktaş'ın İsviçreli 31 yaşındaki sol bek Ricardo Rodriguez ile ilgilendiği ifade edildi.

Rodriguez için Al Shabab, Augsburg ve Inter Miami'nin de ilgisinin bulunduğu yazıldı. FC Zürich altyapısında yetişen Ricardo Rodriguez, daha sonra Wolfsburg, Milan, PSV Eindhoven ve Torino'da oynadı. Oyuncu ve kulübüyle iletişime geçileceği belirtiliyor.

SOL BEK İÇİN DİĞER YILDIZ ADAYI: SPINAZZOLA

Sol bek için başka bir adayı daha gündemine alan siyah-beyazlı yönetim, Roma'nın İtalyan yıldızı Spinazzola için de harekete geçti.

Yönetim danışmanı Friedel'in Roma'dan ayrılmaya sıcak bakan 31 yaşındaki Leonardo Spinazzola ile görüşme yapacağı iddia edildi.

Piyasa değeri 4 milyon Euro seviyesinde bulunan İtalyan yıldız, geride bıraktığımız sezonda Roma'da 36 maça çıkıp 1 gol ve 4 asistle oynamıştı.

SÜRPRİZ TRANSFER: YANKUBA

Beşiktaş'ın sürpriz bir genç yıldızı da listesine aldığı ortaya çıktı. Scout raporlarına göre Beşiktaş, 19 yaşındaki genç sağ kanat Yankuba Minteh ile ilgileniyor.

Bonservisi, Newcastle United'da olan ve geçtiğimiz sezonu Feyenoord'da kiralık geçiren 19 yaşındaki sağ kanat oyuncusu 37 resme maçta 11 gol, 6 asistlik skor katkısı sağladı.

Newcastle'ın Gambiyalı yıldızı kiralık olarak göndermeye sıcak baktığı kaydedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AK Parti'de 2. istişare toplantısı

AK Parti'de 2. istişare toplantısı