25 Eylül 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Muslera'nın halefi belli oldu! Bunu ilk kez yaptı.. Flaş gelişme...

Muslera'nın halefi belli oldu! Bunu ilk kez yaptı.. Flaş gelişme...

Galatasaray'ın Trabzonspor ile oynadığı dev maçta sakatlanan Fernando Muslera'nın son durumu belli olurken sarı-kırmızılı kulüp transferde yıldız kalecinin halefini belirledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muslera'nın halefi belli oldu! Bunu ilk kez yaptı.. Flaş gelişme...

Galatasaray'ın Trabzonspor ile oynadığı dev maçta sakatlanan Fernando Muslera'nın son durumu belli olurken sarı-kırmızılı kulüp transferde yıldız kalecinin halefini belirledi.

Süper Lig'in 23'üncü haftasında Galatasaray'ın Trabzonspor'u 2-1 mağlup ettiği maçta Fernando Muslera şoku yaşanmıştı. Muslera'nın sahalara geri dönüşü belli olurken sarı-kırmızılı kulüp yıldız kalecinin halefini belirledi.

Galatasaray'ın Trabzonspor'u konuk ettiği maçın 82'nci dakikasında bordo-mavililerin kullandığı serbest vuruşta Fernando Muslera sert gelen topu çıkarmıştı. Marc Bartra topu tamamlamak istedi ancak rakibiyle çarpıştı. Fernando Muslera bu kurtarış sonrası sakatlık geçirmişti. Uruguaylı eldiven daha sonra sedyeyle kenara gelmek zorunda kaldı.

Galatasaray'da maça devam edemeyen Fernando Muslera'nın stadyum koridorlarındaki görüntüsü dikkat çekmişti. Uruguaylı eldivenin koltuk değnekleriyle stattan ayrıldığı ve Galatasaray'dan sağlık heyetinin Fernando Muslera'ya eşlik ettiği görülmüştü.

Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera'nın sağlık durumu iyiye gitmeye başladı. Sarı-kırmızılıların tecrübeli eldiveninin kendisine verilen tedavi ve programa uyduğu belirtildi. Yeşil sahalardan 6 ila 8 hafta arasında uzak kalması beklenen Fernando Muslera'nın Antalya'da yapılacak kampa götürüldü.

Deprem nedeniyle lige verilen ara nedeniyle Galatasaray, Muslera’nın olmadığı bir maç oynamazken, 24. haftadaki karşılaşmanın da Gaziantep FK’ya denk gelmesi, Uruguaylı file bekçisinin dönüşüne avantaj sağlayacak. Sporx'e göre; Tecrübeli kalecinin, 25. haftada, 11 Mart’taki Kasımpaşa maçına kadar hazır hale geleceği öğrenildi.

YENİ MUSLERA: MONTIPO

Fernando Muslera'nın yaşından dolayı kaleye takviye yapmak isteyen Galatasaray'da yeni bir isim gündeme geldi. Calcio Mercato'da yer alan habere göre; Galatasaray, Hellas Verona forması giyen Lorenzo Montipo ile ilgileniyor.

Serie A'da bu sezon etkili bir performans ortaya koyan İtalyan kalecinin birçok talibi olduğu belirtildi. Bunlardan birinin de Premier Lig ekibi Bournemouth olduğu yazıldı.

Sarı kırmızılı takımın yaz transfer dönemi için düşündüğü 27 yaşındaki oyuncuyu yakından takip ettiği aktarıldı. 1.91 boyundaki İtalyan kaleci bu sezon Verona formasıyla 24 maçta forma giydi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Kurum: 164 bin 321 bina yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı

Bakan Kurum: 164 bin 321 bina yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı