25 Ekim 2024
weather
16°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem MHP'li Çakmakoğlu'nun cenazesi dualarla defnedildi

MHP'li Çakmakoğlu'nun cenazesi dualarla defnedildi

Ankara'da hayata gözlerini yuman 94 yaşındaki eski İçişleri ve Milli Savunma Bakanı olan 23. Dönem MHP Kayseri Milletvekili Sabahattin Çakmakoğlu'nun cenazesi, memleketi Kayseri'nin İncesu ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Çakmakoğlu'nun vefatı sevenlerini derin bir üzüntüye boğarken, cenaze törenine ise yoğun katılım gerçekleşti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Çakmakoğlu'nun cenazesi dualarla defnedildi
KAYNAK: Anadolu Ajansı

Cenazesi Kayseri'ye getirilen Çakmakoğlu için valilik önünde tören düzenlendi. Törende, Türk bayrağına sarılı cenaze katafalka konuldu.


Biyografisinin okunması, saygı duruşunda bulunulması ve okunan duanın ardından Çakmakoğlu'nun ailesi, taziyeleri kabul etti.

Buradaki törenin ardından İncesu ilçesine götürülen Çakmakoğlu'nun naaşı, Kara Mustafa Paşa Camisi'nde cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından İncesu Mezarlığı'na defnedildi.


Törene, Çakmakoğlu'nun ailesi ve yakınları ile Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, milletvekilleri, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çin Merkez Bankası, faiz oranını sabit tuttu

Çin Merkez Bankası, faiz oranını sabit tuttu