Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Günün Başyazısı Onlar PKK’lı doktor sever

Onlar PKK’lı doktor sever

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Onlar PKK’lı doktor sever
KAYNAK: Haber Merkezi

Milli futbolcumuz Merih Demiral’ın yaptığı Bozkurt işaretinden sonra Avrupa’nın, UEFA’nın bu işarete alerjisini, içimizdeki terör örgütü mensuplarının düşmanlığını ve sessiz duran bazı milli ruhlu dostlarımızın da Bozkurt’u sahiplenmesini açığa çıkarmıştır. Bozkurt işaretinin tartışması ve o işaretin yarattığı etki hala devam ediyor. Hiç beklenilmeyen kişiler Bozkurt sembolüne sahip çıktığı gibi bilindik düşmanlar ise nefretini hala kusmaya devam ediyor.

Bir grup doktor, Merih Demiral’ın yarattığı bu atmosfere destek olmak için ameliyat sırasında topluca Bozkurt işareti yapmış, bazıları da bu fotoğrafa adeta çıldırmış gibi tepki gösteriyor.

Derlediğim tepkilerden bazıları şunlar:

“Yazıklar olsun”, “utanıyorum”, “bunlara canımızı nasıl emanet edeceğiz”, “faşistler”, “ırkçılar”, “Kürt diye hastayı öldürebilirler diye düşünmeyen var mı?”, “Ellerindeki kan pek manidar olmuş”, “Ameliyat esnasında Bozkurt işareti yapan 'Doktorlar' tepki topladı.”

Daha neler var neler…

Bu tepkileri gösterenlerin tamamı terör örgütü PKK ve FETÖ sempatizanıdır, aralarında HDP milletvekili adayı olan bile var. Hepsinin bir başka ortak özelliği ise terör örgütü PKK’nın açıktan ön ve arka bahçesi olan TTB’ye sürekli sahip çıkmalarıdır.

Onbinlerce insanı öldürmüş terör örgütü PKK’ya her türlü yardım ve yataklık yapan Türk Tabipler Birliğine sahip çıkanlar, Bozkurt işareti yapan doktorlara düşmanlık yapıyor. Bu düşmanlığı da çeşitli kavramlarla süslüyorlar.

Onbinlerce kişinin katili teröristbaşı Öcalan’a özgürlük isteyen…

Terör örgütü PKK’nın yayın organına çıkıp Türk Ordusuna iftira atan…

ABD’nin silahlandırdığı terör örgütü PKK’ya (YPG) yönelik Afrin’deki operasyona karşı çıkan…

PKK’nın Suriye uzantısı olan PYD’nin başındaki teröristlere ödül veren…

Bu özetteki TTB’den rahatsız olmayanlar, bir grup milli şuurlu doktorun Bozkurt işareti yapmasından rahatsız olmuş… Kansızlık, soysuzluk gırla gidiyor. Milli olmak suçlanıyor, vatan hainliği meşrulaştırılmaya çalışılıyor.

Biliyorsunuz eski Diyarbakır Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı PKK’ya yardım ve yataklık suçundan 9 yıl ceza aldığı için cezaevinde yatıyor. Aynı zamanda doktor olan Selçuk Mızraklı’nın işlediği suçlardan birisi de yetkililere haber vermeden PKK’lı teröristleri tedavi etmek, onların ameliyatına girmekti. Aleni bir şekilde PKK’ya yardım ve yataklık eden, örgüt mensubu olan Doktor Selçuk Mızraklı’ya kim sahip çıkmıştı? Elbette TTB!

Diyarbakır’a giderek PKK’lı Doktor Selçuk Mızraklı’ya “Adnan Selçuk Mızraklı serbest bırakılarak görevine iade edilmeli” desteğini vermişlerdi. Bunun adına da “Hekim dayanışması” demişlerdi. Bunların ihanet felsefesi PKK’lı olursan dayanışma, Bozkurt yaparsan taşlama şeklinde ilerliyor.

Yani “Bozkurt işareti yaptılar” diye bir grup doktoru hedef haline getirenler, kin ve nefret kusanlar; PKK kurumu gibi çalışan TTB’ye, Selçuk Mızraklı gibi PKK’lı doktorlara sahip çıkan alçaklardır.

Bozkurt işareti yapanlara saldıranların kimliğine bakın, karşınıza direkt teröristlere, bölücülere kol kanat gerenler çıkmaktadır. Bunları iyi tanıyın ve bunların sosyal medyada süslü nutuklarla oluşturduğu propaganda atmosferine aldırmayın… 

Değerli sanatçımız Atilla Yılmaz “Çağrı” isimli eserinde ne diyordu?

“İtten kurda fayda gelmez
Gelir mi bozkurt, gelir mi?”

YILDIRAY ÇİÇEK / TÜRKGÜN

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beninli Kemi Seba pasaportunu yaktı! Fransız vatandaşlığından çıkarıldı

Beninli Kemi Seba pasaportunu yaktı! Fransız vatandaşlığından çıkarıldı