09 Eylül 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Başyazı Bir vefanın adıdır o el öpme…

Bir vefanın adıdır o el öpme…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bir vefanın adıdır o el öpme…
KAYNAK: Haber Merkezi

YILDIRAY ÇİÇEK / TÜRKGÜN

“Vefa, minnettarlık duygusudur.” derler…

“Vefa, sevgiyle beslenen bir erdemdir.” derler…

“Vefalı insanlar, nadir bulunan hazinedir.” derler…

 “Vefa, geçmişin hatırlanmasının güzel bir yolu.” derler

“Vefa, sevdiklerimize olan saygımızın göstergesidir.” derler…

“Vefa, zor zamanlarda birlikte durmaktır.” derler…

Niye mi bol vurgulu şekilde vefayı hatırlattım?

Çünkü bir vefa ilişkisinden kaynaklı gösterilen saygının üzerinde hala tepinenler var. 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde biliyorsunuz MHP Lideri Devlet Bahçeli, Özel Harekât Daire Başkanlığı’nda gerçekleşen şehitleri anma törenine katılmış, burada Özel Harekât Daire Başkanı Süleyman Karadeniz ve Özel Harekât’ın birçok yiğit evladı karşılama sırasında onun elini öpmüştü.

Şer ve ihanet cephesi, bu manzara karşısında adeta çıldırdı. Bu halleri de hala geçmedi. Birçok Özel Harekât mensubunu şehit eden terör örgütü PKK’nın siyasi uzantılarıyla ittifak ve iş birliği yapan CHP’den tutun da şehitlerimizin katili PKK’ya direkt hizmet eden DEM ve bunların tüm uzantıları, o el öpme sahnesine binbir çeşit bahane üretip saldırıyorlar. Bu saldırıların en alçakça olanı ise 15 Temmuz hain darbe girişiminde Özel Harekât Daire Başkanlığını hedef alıp bomba yağdıran ve 52 vatan evladını şehit eden FETÖ’cülerin el öpme manzarasını eleştiren yorumlar yapmasıdır. Özel Harekât Daire Başkanlığındaki 52 Özel Harekâtçıyı şehit edeceksin, sonra o şehitleri anma törenine katılan MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin vefasına gösterilen saygıya çeşitli kulplar takacaksın… FETÖ’deki yüzsüzlüğün, karaktersizliğin, alçaklığın derecesi işte budur. 

MHP ile Özel Harekât mensupları arasında sarsılmaz bir gönül bağı vardır. Vefayı da işte bu gönül bağı oluşturmaktadır. Terör örgütü PKK’nın kâbusu olan Özel Harekât’a, Başbuğ Alparslan Türkeş ve Türk milliyetçiliğinin lideri Devlet Bahçeli dönemlerinde verdikleri şanlı mücadele dolaysıyla hep sahip çıkılmıştır. Özel Harekât’ın her acısında, sevincinde MHP yanlarında olmuştur. Özel Harekât’a medyanın, siyasilerin ve yabancı ülke temsilcilerinin yaptığı her kara propaganda saldırısında da MHP kaya gibi hep arkalarında durmuştur. Her Özel Harekât şehidinin tabutunu “Omuzlamış bir Mehmed’i Mehmedim” misali omuzlayan yine Ülkücüler olmuştur.

O yüzden bu vefaya minnet ve bir büyüğe gösterilen saygının abartılacak bir yönü yoktur, sadece doğal bir davranıştır.

Eğer PKK DEM’liğinin işbirlikçisi olan Özgür Özel’in eli bir Özel Harekâtçı tarafından öpülmüş olsaydı haber değeri işte o zaman değişirdi. Bölücü bir sanatçının elini öpen Özgür Özel manzarası nasıl çok doğalsa, Özel Harekâtçılar tarafından eli öpülen Devlet Bahçeli manzarası da o kadar doğaldır. Yüce peygamberimizin "Kişi sevdiği ile beraberdir." sözü de böyle durumların anlaşılmasına büyük katkı sağlamaktadır.

“Özel Harekâtçılar Devlet Bahçeli’nin elini öptü” diye tepki gösterip, ahkâm kesenlerin tamamına bakın hepsinin ortak noktası DEM ile iş birliği yapan, PKK’lılara sahip çıkanlardır. Özel Harekâtçıyı şehit eden sensin, Özel Harekâtçıları şehit edenlerle ittifak yapan sensin… Yani sen Özel Harekât’ın can düşmanısın ve Özel Harekât’ın can dostu olan bir liderin elinin öpülmesi size dert oluyor öyle mi?

Şerefli bir eli öpenlerle, bölücü elleri öpenleri birbirine karıştırmayın…

 

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 1 ay önce
SÜLEYMAN BAŞKANIMIN YERİNDE OLSAYDDIM BENDE ÖPERDİM REİS KISKANDILAR bizi pkk nın elini öpen polise askere hakarettir şehitlerime gazilerime hakarettir
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Uluslararası seviyede aranan 3 kişi yakalandı

Uluslararası seviyede aranan 3 kişi yakalandı