Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
26°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Günün Başyazısı PKK yaltakçısı TTB haddini bil!

PKK yaltakçısı TTB haddini bil!

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
PKK yaltakçısı TTB haddini bil!
KAYNAK: Haber Merkezi

YILDIRAY ÇİÇEK / TÜRKGÜN

Özünde yaptıklarıyla PKK Tabipler Birliği olan ama Türk Tabipler Birliği maskesi taşıyan TTB, Bozkurt işareti yapan hekimler için “Hekimler Sağlık Hizmeti Sunarken Yansızlıklarını Korumalıdır” başlıklı bir açıklama yapmış… Bu açıklama dünyanın en kısa fıkrası olabilir. Dünyanın en büyük pişkinliği ve yüzsüzlüğü de sayılabilir.

"Savaşın son bulması için Abdullah Öcalan’ın özgürlüğüne kavuşturulması gerekli." diyen birini TTB Başkanı yapmış bu yapının, “Yansızlıktan” bahsetmesi ya üyelerinin akli dengesinin bozukluğuna ya da insanların aklıyla dalga geçmekle yorumlanabilir.

TTB açıklamasında “Tüm meslek ahlakı kuralları gibi, bu kuralların da var edilme nedeni, toplumun mesleğe ve mesleği uygulayanlara güven duymalarını sağlamaktır. Meslek ahlakı kurallarını ve ifade ettikleri değerleri deyim yerinde ise “gözümüz gibi koruma” özenimiz de buradan kaynaklanmaktadır.” demiş… On binlerce insanı öldüren, binlerce insanı sakat bırakan, aile birliklerini, sağlıklarını bozan terör örgütü PKK’nın başındaki teröristbaşına özgürlük istemek; meslek ahlakının, güvenin neresinde yer alıyor acaba?

Terör örgütü PKK’ya bu derece bağlanmış TTB’nin zafer işareti yaparak terör örgütü PKK’ya destek vermesi ve sonra da çıkıp Bozkurt işareti yapan hekimleri sorgulamaya kalkması, onlara meslek ahlakı üzerinden ahkâm kesmesi düpedüz alçaklıktır.

Teröristbaşı Öcalan’a özgürlük isteyen, terör örgütü PKK’nın her menfaatinde, propagandasında yanında duran TTB’nin; Kandil’de bir şube açıp sağlık hizmeti verip vermediği araştırılmalıdır. Böyle bir yapının Türkiye’deki bulunduğu her yer, milli güvenlik için büyük tehlikedir. TTB üyesinin bulunduğu bir sağlık hizmetinde; Türk askeri, polisi ve herhangi bir devlet yetkilisinin canı güvende olabilir mi? Teröristbaşı Öcalan’a özgürlük isteyecek kadar açıktan ihanetini gerçekleştirenler, terör örgütü PKK’dan gelen bir talimatla neler yapmaz ki?

CHP’nin ve DEM’in vücudunun bir parçası gibi gördüğü TTB; söz konusu Bozkurt yapan hekim olunca “Yansızlık, meslek ahlakı” ahkâmları kesip, zafer işareti yapan tüm PKK’lıları kucaklaması Türkiye’deki var olan hain potansiyelini göstermesi açısından yine ve yeniden bir örnek daha olmuştur.

Türkiye’deki, Irak’taki, Suriye’deki terör örgütü PKK’nın her yapılanmasında yanında yer alan TTB’nin; milliyetçi hiçbir doktora akıl vermeye, onlara meslek ahlakı öğretmeye hakkı yoktur. Böyle bir hakkı kendilerinde görmeleri hem hadsizliklerinin hem de alçaklıklarının ispatıdır. 

Milli olan her şeye düşman olan TTB’nin; Türk milletinin tarihi sembolü Bozkurt’a yönelik düşmanlıkları elbette her vatan hainin yaptığı gibi mutlaktır. TTB fırsatı kaçırmadan bunu yapmaktadır. Yani anlayacağınız it itliğini, kurt kurtluğunu her daim yapacaktır.

TTB’nin bölücü misyonu, bu misyonla kimlere hizmet ettiği ortadadır. Onlar yılmadan, bıkmadan görevini yapıyor. Türk devleti de artık milli güvenlik tehlikesi olan TTB’yi kapatmalıdır. Her şeyden önce teröristbaşı Öcalan’a özgürlük isteyen bir hain yapının “Türk” ismini taşımasının önüne geçilmelidir. TTB gibi terör örgütü PKK’ya hizmet eden değil, Türk milletine hizmet edecek kurumlara ihtiyaç vardır. Türk devleti bunun yapısını hemen oluşturmalıdır.

Bu arada “Doktorun Bozkurt işareti yapanı olmaz” diyen Özgür Özel, hayırdır sana zafer işareti yapan ve PKK’ya hizmet eden TTB’li doktorlar mı lazım?





Yorumlar
B
Bahadır Yılmaztürk 3 hafta önce
Onlar sahiplerine sadakatlarını sunuyorlar.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
N
Nedim 3 hafta önce
Bu şeref yoksunu yaratığa gereken cezalar verilmedi. Maalesef mahkemelerimizdeki yandaşlarıda aynı görüşte bu sapıklarda ellerini kollarını sallayarak geziyor ülkemde. Terörü övüp destekleyen bu tipler maalesef bizim ülkemizde bşıboş. Başka ülkelerde yaşamasına bile müsade etmezler. Bu hainlerin cezaları tizelden verilmelidir. Ö özel denilen müptezel başkabir hain. Ülkemiz hayrına bir işlerine rastlamadık. Bölücüyle birlik olanlarda bölücüdür. Ve Cumhuriyetimizin savcılarına çok büyük iş düşüyor
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
S
SELÇUK ELBAŞI 2 hafta önce
Bozkurt Türk'ün sembolüdür Kim çatlarsa çatlasın Kim patlarsa patlasın Ölene kadar Bozkurt gibi yaşamaya Bozkurt İşareti yapmaya devam
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi komisyondan geçti

Tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi komisyondan geçti