14 Eylül 2024
weather
27°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Başyazı PKK‘lıları öven züppelik

PKK‘lıları öven züppelik

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
PKK‘lıları öven züppelik
KAYNAK: Haber Merkezi

Tuncay Özkan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğana yönelik pespaye hakaretleri gündem oldu.

Tuncay Özkan’ın hakaret yüklü sosyal medya paylaşımına bakanlar herhalde sarhoşken yazmış olmalı diye düşünmüştür çünkü öyle bir yazının hem de milletvekilliği yapan biri tarafından ayık kafayla yazılması mümkün değildir.

Tuncay Özkan’ın pespaye paylaşımlarını görünce Kemal Kılıçdaroğlunun Fatih Altaylı’ya cevap verirken kullandığı “Ben, bu partiyi senin gibi "elinde viski kadehleriyle partime yön veren" alçakların elinden aldım” cümleleri aklımıza geldi. Biz de bunun üzerineCHPyi elinde viski kadehi olanlardan tam kurtaramamış ki, Tuncay Özkan elinde viski kadehiyle hakaretler üzerinden CHP adına gündem belirliyor” diye düşündük…

Tuncay Özkan, Türkiye üzerinde ajandası olanlar tarafından figüran olarak kullanılan bir şahıstır.

Geçmişte darbe çağrılarının yapıldığı sözde Cumhuriyet mitinglerini” organize eden Tuncay Özkan, bu ülkede temiz bir sicil sahibi değildir.

Bir taraftan teröristbaşı Fethullah Gülen karşısında iki büklüm olarak yaptığı programla hatırlanan, diğer taraftan da teröristbaşı için “Öcalan kardeşliğin, barışın yüceltilmesi için kullanılmalı.” çağrılarında bulunan birisidir.

Tuncay Özkan; Atatürkçülük, Cumhuriyetçilik nutukları atarak yolunu bulan, bu yoldan da Kanal Türk isminde televizyon kanalı kuran kişiydi. Yolunu bulma yolunda bir ölçüsü olmadığı için de o kurduğu Kanal Türk’ü FETÖ’nün en popüler işadamı olan Akın İpeke Biz bugün Kanal Türk denilen aracımızı sattık. Neden sattık? Çünkü zorda kaldık. Alanlara teşekkür ediyorum. İpek Koza Grubuna teşekkür ediyorum. Akın İpek almasaydı yarın bu malların tamamı haraç mezat satılmıştı. Hayırlı olsun.”  sözleriyle satmıştır.

Tuncay Özkan’ın sicilinde yok yok elbette…

Çok meşhur Atatürkçü(!) Tuncay Özkan’ın bir de Aponun heykelini dikeceğiz” diyen azılı PKKlı terörist Selahattin Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret etmesi ve bununla ilgili Selahattin Demirtaş’ı cuma günü ziyaret ettim. Türkiyenin birliği, bütünlüğü için… Adalet, özgürlük, barış için müthiş düşünceleri var. Herkese çok selamı var. Türkiye Selahattin Demirtaş’ı daha bir can kulağıyla dinlemeli. İlk duruşmasından itibaren söyleyecekleri çok önemli.” şeklinde açıklaması vardır.

Teröristbaşlarına, teröristlere bu derece saygılı olan, onlara saygıda kusur etmemek için bu derecede titiz olan Tuncay Özkan, gizli ajandası olan bir sarhoş olmasa Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanına bu derece hakaret edebilir mi?

Bu sahte Atatürkçü bir de utanmadan sayfasında bol bol Atatürk fotoğrafları ve sözleri paylaşıyor.

Ey sahte Atatürkçü, kolpa Cumhuriyetçi Tuncay Özkan!

6 ay önce mahkeme salonunda Türk devleti, anavatanım Kürdistan’ı işgal etmiş devlettir” dediğinde bu derece azgınlaşıp ona cevap verebilmiş miydin?

Cezaevinde ziyaret edip,Türkiyenin birliği, bütünlüğü için müthiş düşünceleri var.” dediğin PKKlı teröristte cevap veremiyorsan, senden ala Züppe” var ?

PKKlı vatan hainlerinden esirgediğin cümleleri, terörle mücadelede başarılı bir çizgi yöneten Cumhurbaşkanı Erdoğana kullanabiliyorsan senin de safın o vatan hainleriyle birlikte anılmaktır.

PKKlı kansızlara, soysuzlara bu kadar övgü dizdikten sonra sosyal medya sayfalarında Atatürk’ün sözleriyle fotoğraflarını paylaşıp bu kadar da iğrenç olmaya boş yere çalışma… Senin ne olduğunu herkes görüyor. Madem ki PKKlı kansızların thiş düşünceleri var” sayfanda bol bol onları paylaş…Siyasette züppe arayan, CHPye bakarsa haddinden fazlasını zaten bulur…

 YILDIRAY ÇİÇEK / TÜRKGÜN

 

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 2 hafta önce
Kalemine, gönlüne sağlık.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Cezayir'in, Lübnan'a gönderdiği 30 bin ton akaryakıt Trablusşam'a ulaştı

Cezayir'in, Lübnan'a gönderdiği 30 bin ton akaryakıt Trablusşam'a ulaştı