18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram

Yıldızlar ne için alındı?

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:
Yıldızlar ne için alındı?

Sormak lazım… Galatasaray yönetimi bu kadar yıldızı neden transfer etti?

Devler Ligi arenasında ilk maç. Var gücünle oynayacaksın ki, girişin sağlam olsun. Etkili olsun. Unutulmaz olsun. O da ne?

Samsunspor kadrosunun aynısı sahada. Teknik direktör Okan Buruk, o da galibiyeti getiren adam Hakim Ziyech’i lütfen Tete’nin kadroya almış.

Telaşsız. Kendi sahasında top yapıp, rakip savunma arkasına uzun top attıktan sonra baskıyla oralarda kalma taktiği iş yaptı. İlk on dakika içinde Kerem, Icardi, Ziyech kaleyi yokladı. Ne olduğunu anlamadan kalesinde tehlike yaşayan Kopenhag öne çıktı. Oyunu soğuttu. Ceza alanı çevresinde etkili top çevirdi. En çok isteyen Kerem’in direkten dönen topu kader anıydı. Değişmeyen bir gerçek. Devler arenasında dengeler çok hassas. Oyun bıçak sırtında. En ufak dikkatsizlik, kararsızlık hemen her şeyi değiştirir.

Öyle de oldu. Samsunspor’un uyarısını anlamayan Galatasaray, hırsından, aceleden, dikkatsizliğinden kaçırırken, konuk takım ilk şutunda cezayı kesti.

Oyuncu ve oyunu değiştirmek için çoğunlukla geç kalan Okan Buruk, karar verene kadar konuk takım ikinci golü de buldu. Sonrası her şey risk. Her şey, ‘ha bir ha üç’ saldırganlığı... On kişi kalan rakibe karşı Tete, Zaha, Oliveira, Ndombele kim varsa sahaya atıp sonuç umma. Boey ve Tete iki dakikada bir puanı getirdi de... Bu yıldızlar ne için transfer edildi?

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *