18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram

Takım değil yıldız galibiyeti

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:
Takım değil yıldız galibiyeti

Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, Kopenhag maçındaki işareti yanlış anlamış olacak ki, rotasyonu şampiyonluk getiren oyuncularına yaptı. Nelsson, Kerem Aktürkoğlu, Mertens çok yorgunlar. Evet, mutlaka dinlendirilmeliydi. Ancak o maç bu maç mıydı?

İşte bu tartışılır.

Kerem Demirbay, Angelino da yerli rotasyonu için kenardaydı.

En yeni transfer Sahchez savunmada, uzun süredir unuttuğu Oliveira’da saha lideri konumundaydı. Ziyech de Mertens pozisyonunda orta saha hücum arası bağlantısını kurmak için sahadaydı.

Ancak evdeki hesap ilk dakikalardaki ‘isim’ korkusunun ardından RAMS Başakşehir’in öne çıkmasıyla sahaya uymadı. Ev sahibinin etkin olmaya başladığı anlarda yayın üzerinde Tete’nin pasıyla buluşan Ziyech’in usta işi, bu kez Icardi’nin dokunmasına da şans tanımayan net vuruşu, takım olmasa da ‘yıldız’ kazanır gerçeğinin sahadaki yansımaydı. İkinci yarıya iki Kerem ile başlayan Okan Buruk’un amacı ezbere dönmekti. İlk pozisyonda Aktürkoğlu’nun kazandırdığı penaltı takımı rahatlattı.

Kazımcan’ın yerine sol beke kayan Abdülkerim’in üzerine Deniz’i gönderen Çağdaş Atan, Galatasaray’ın zayıf karnını kaşımaya başladı. Galatasaray’dan gelen Dubois’in golü oyuna farklı bir heyecan getirdi. Yıldızlı Galatasaray tempoyu yükseltip oyunu garantileyeceği yerde tempoyu aşağıya çekti. Çağdaş Atan’ın talebeleri daha tehlikeli geldi.

Ve Galatasaray kadrosuna yakışmayan oyun sergilediği maçı, aynı kadrodaki yıldızlarının artısıyla kazandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *