18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram

Şut yağmuruna Bahadır duvarı

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:
Şut yağmuruna Bahadır duvarı

Akıllarda Şampiyonlar Ligi gruplarında Manchester United ile oynayacakları maçta olunca, işi erkenden bitirmenin hayali ile saldırgan başladı. Galatasaray. Ankaragücü kalecisi Bahadır’ın beceresinden mi yoksa sarı kırmızılıların aceleci, dikkatsiz vuruşlarından mı tartışılır ilk şutlar kaleyi tuttu, ancak ağları bulmadı.

Sonra konuk takım öne çıkmaya başladı. Yolları Galatasaray’dan geçen Morutan ve Rodrigues’in denemeleri cılız da olsa Muslera’nın ellerine kadar ulaştı.

Zaha’yı oynatmak adına Mertens’i kenara çekip onun yerine Aktürkoğlu’nu kaydıran Okan Buruk’un planı bir noktaya kadar tuttuysa da sonuca yansımadı. Torreira ve Demirbay’ın orta saha etkinliği kenarlardaki akışkanlığı tam kıvamına getiremeyince ilk yarı sessiz sona erdi.

İkinci yarının başındaki Ankaragücü golünden sonra, idare etmek yerine tempoyu yükselten Galatasaray, birbiri ardına pozisyonlar üretti. Bahadır’ın bu kez iyi vuruşları da çıkarttığı pozisyonların ardından Zaha, kendi ezberini sarı kırmızılı taraftarla buluşturdu. Sonrasında Ankaragücü iyice içeri gömüldü. Rekor sayıda şuttan 10’un üzerinde kaleyi bulan ev sahibi, karşısında duvar olan Bahadır’ın yarattığı psikolojiyi yenmekte zorlandı.

Hayrullah’ın kendi kalesine golü olmasa, bu kadar şut boşa gidecekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *