04 Ekim 2024
weather
21°
Twitter
Facebook
Instagram

Kötü başladı mutlu bitti

YAYINLAMA:
Kötü başladı mutlu bitti

Belki de Galatasaray yenilgisinin mahcubiyeti nedeniyle maça çok dağınık başladı Fenerbahçe. Maçın başında bir telaş, bir panik. Pas yapamadı, tehlike yaratamadı, kalesinde de 2-3 net pozisyon verdi. Ama 25’ten sonra toparlandı sarı lacivertliler. Daha bir organize oldular, daha çok rakip alana gittiler, pozisyon bulmaya başladılar. 

Bunlardan birinde de sürpriz bir isim, Çağlar ile golü buldular, hem de hiç beklemedikleri bir anda. Golden sonra oyunun seyri değişti. Union Gilloise oyundan düştü, hele ikinci yarıda ayağa top yapan Fenerbahçe sahanın hakimi oldu. Ama bu bölümde En-Nesyri bir türlü istediği golü bulamadı. Mourinho orta sahada Fred-Amrabat tercihinin karşılığını aldı. 

Her ikisi de sahanın en iyisiydi, özellikle Amrabat. Tabi attığı gol ve yerinde müdahaleleri ile Çağlar ve penaltıyı bile kurtaran Livakovic’i de unutmamak gerek. 

Dünkü maçta sonra Mourinho orta sahayı kafasında netleştirdi. Bir terslik olmazsa Fred-Amrabat ikilisini bozmayacaktır. Zaten Szymanski’ye bakış açısını biliyoruz. Şimdi sırada kanatlar ve golcü seçimi var. En-Nesyri bir türlü beklenen ritmi yakalayamadı, biraz daha zamana ihtiyacı var. İrfan Can bu takımın ateşleyicisi, Cengiz’i ise kazanmak için çaba sarf ediyor Portekizli hoca. 
Avrupa’ya galibiyet ile başlamak önemli. 

Bu maçla birlikte Mourinho da, takımı daha iyi analiz etme şansı buldu. Sonuçlarını bundan sonraki maçlarda göreceğiz. Bildiğimiz dün film kötü başladı, iyi bitti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *