04 Ekim 2024
weather
21°
Twitter
Facebook
Instagram

Kötü senaryo ve seviye farkı!

YAYINLAMA:
Kötü senaryo ve seviye farkı!

Beşiktaş için Frankfurt maçı olabilecek en kötü senaryo ile başladı. 7. dakikada Immobile, VAR’dan santimle ofsayt çıkmasa rakip 10 kişi kalmıştı. Ardından o anın etkisiyle dalgalanan Beşiktaş’ın savunma hastalıkları geldi. Almanlar önce Ersin’in uzun au tunda orta sahada Gedson’un kaybettiği topla hızlanıp 8 saniyede Mısırlı Marmoush’un kazandırdığı ve attığı penaltıyla öne geçti. Sonra duran top setinde üçgen 4 pasla 2-0’ı buldu. Beşiktaş yerleşikti ama savunması uyumuştu.

Oysa Dolmabahçe’de takıma ruh katmaya gelmiş çılgın bir taraftar vardı. 26. dakikada olmayacak bir şey daha oldu. Rafa’nın kazandırdığı penaltıyı nişancı Immobile, genç kaleci Santos’a nişanladı. Maç boyu panterleşen kaleci bir de Rafa’nın 90’a giden şutunu direk yardımıyla kurtardı. Dedik ya, Beşiktaş için en kötü çizilmiş senaryo sahnedeydi.

Oyunu gören taraftarın devredeki alkışıyla takım maçı çevirmek için çabaladı. Ancak final pasları, şutlar kötüydü. Enteresandır çoğu şut blok yedi. Ama baskıyı kıran Frankfurt 3’ü buldu. Masuaku’nun şans golü teselli bile olmadı! Formda bir Alman takımına karşı geri dönüş olmadı. Gio şunu unutmamalı, bu savunma hatalarıyla Avrupa’da yol alamaz! Ve bu maç bize Süper Lig ile Bundesliga arasındaki seviye farkını da gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *