21 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Magazin Ünlü oyuncudan emeklilik iddialarına yanıt: "Savunmasızmışım"

Ünlü oyuncudan emeklilik iddialarına yanıt: "Savunmasızmışım"

Marvel filmlerinde yer aldığı Thor karakteriyle dünyanın en çok tanınan isimleri arasında yer alan oyuncusu Chris Hemsworth, Alzheimer’a yakalanma ihtimalinin çok yüksek olduğu için oyunculuğu bırakacağını söylemişti. Nihayet oyuncudan güzel haber geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü oyuncudan emeklilik iddialarına yanıt: "Savunmasızmışım"

Chris Hemsworth,  2022’nin son günlerinde hayranlarına üzücü bir haber vermişti. Yaptırdığı genetik test sonucunda Alzheimer’a yakalanma ihtimalinin çok yüksek olduğunu öğrenmiş bu nedenle oyunculuğa bir süre ara vereceğini duyurmuştu.

Chris Hemsworth uzun bir dinlenmenin ardından yeninden izleyicilerin karşısına çıkacak.

Chris'in emekli olduğuna ya da hastalığa yakalandığına dair haberler hızla yayılmaya başlayınca aktör Hollywood'dan bir adım geri çekildi.

Chris Hemsworth, haber duyulduktan sonra Vanity Fair'e verdiği demeçte “Bu beni gerçekten çok üzdü çünkü çok kişisel bir konuda savunmasızmışım ve bunu bana karşı kullanmışlar gibi hissettim”  açıklamasını yaptı.

Oyuncu, emeklilik kararı almadığını, basının durumu abarttığını ve oyunculuktan vazgeçmek yerine sadece daha az çalışmaya ve sağlığına dikkat etmeye karar verdiğini söyledi.

Başarılı oyuncu  “Furiosa: A Mad Max Saga” filminde başrol oynayarak Hollywood’a görkemli bir dönüş yaptı.

Öğrendiği kötü haberi avantaja çevirmek isteyen yıldız isim artık güzel karısı Elsa Pataky ve üç çocuğuyla birlikte Avustralya’nın Byron Bay kıyısındaki muhteşem evinde, sörf yaparak, arazi bisikletine ve ata binerek sağlığını koruyor ve ailesiyle de bol bol vakit geçirebiliyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Fidan, Ukraynalı mevkidaşı Sibiha ile bir araya gelecek

Bakan Fidan, Ukraynalı mevkidaşı Sibiha ile bir araya gelecek