04 Ekim 2024
weather
21°
Twitter
Facebook
Instagram

Mucize doktorun yanlış teşhisleri

YAYINLAMA:
Mucize doktorun yanlış teşhisleri

Avrupa’da ölü toprağını bir türlü atamayan ve ismini hatırlatmak isteyen Beşiktaş, Van Bronckhorst’un tatsız kritik dokunuşlarıyla Ajax'tan derslik bir yenilgi aldı. Immobile’nin yerine dinamik pres için genç Mustafa, hızlı geçiş oyununa karşı da Al Musrati’nin yanında Onana sahadaydı. Ancak asıl dokunuş oyun anlayışındaydı. Ailece hücum etmesine alıştığımız Beşiktaş kontrollü, deplasman kimliğiyle aşırı defansif, topu rakibe bırakarak alan bırakmamaya çalışıyordu. Gol planda bile yoktu! Bu aslında her gün sağ elle yemek yiyen takıma sol elle yemek yedirmekti. 

Ajax, hem organize ataklarla hem baskıyla Beşiktaş’ı boğdu. Temsilcimiz dirense de karşılık veremedi. En büyük zaaf belliydi. Şiddetli baskıya karşı savunmasına güvenemeyen Mert’in, yanındakiler yerine orta menzilli gönderdiği aut atışında Ajax, 3 pasla ve 9 saniyede cezayı kesti, galibiyet anahtarını aldı.    

Immobile’yle ve umutla başlanan 2. yarının başında önce Gedson’un kaybettiği topta Ajax 5 pasla 10 saniyede, sonra da Immobile’den kapılan topla 6 pasla 16 saniyede farkı ansızın 3’e çıkardı. Sonra da 4. gol geldi. Beşiktaş kaşla göz arasında dağıldı. Futbol bu yüzyılda saniyelerle oynanıyor. O hızda olmazsanız kaybetmeye mahkumsunuz. Özetle evdeki hesap çarşıya uymadı, Gio’nun “kaybetmeme planı” üzücü mağlubiyeti hazırladı. Mucize doktor dün gece sahte çıktı! Bu maç ders olsun. Artık haftaya Frankfurt’a karşı ayağa kalkma vakti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *