13 Eylül 2024
weather
27°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AZ BULUTLU
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Başyazı Birgün değil her gün çirkeflik

Birgün değil her gün çirkeflik

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Birgün değil her gün çirkeflik

YILDIRAY ÇİÇEK / TÜRKGÜN

Türkiye’deki Sol; her alanında olduğu gibi, medyasında da var olan ideolojik takıntı ve saplantı yüzünden her türlü yalan, iftira yüklü, itibarsızlaştırmayı gaye edinen haber üretmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün buna en son örneği “Ülkü Ocakları kampında silahlı eğitim yapıldı” başlıklı haberle Birgün gazetesi verdi. İsmail Arı imzalı verilen haberde “MHP’nin gençlik yapılanması Ülkü Ocakları’nın kampında silahlı eğitim yapıldığı ortaya çıktı. Resmen yeniden Ülkücü komanda kampları düzenliyorlar. Silahların tamamı gerçek” ifadeleri kullanılırken, bir de “Askeri uzmanlar silahların gerçek olduğunun altını çizerek, “Bu silahların tamamı gerçek ve haliyle de öldürücü etkisi var. Yivsiz tüfek-silah olarak nitelendiriliyor. Bu silahların hepsinin ruhsatlı olması lazım.” şeklinde bu haberi süslemişler. Anlayacağınız yalana yalan kata kata haberde ilerleme sağlamışlar.

Sakarya Ülkü Ocakları’nın zihinsel, bedensel güçlendirmeye yönelik yaz kampı yaptığı doğru ama gerçek silahla eğitim yaptığı baştan sona yalandı. Silahların gerçek olmadığı ve görüntülerin paintball alanından çekildiği anlaşılır anlaşılmaz Birgün gazetesi rezil rüsva olarak mecbur “Haberde kullanılan fotoğrafta yer alan silahlarla ilgili üç farklı askeri kaynaktan silahların “gerçek” olduğuna yönelik uzman görüşü almamıza karşın tereddütlerimiz ortadan kalkmamış bulunmaktadır. Bu nedenle haberimizi geri çekmeyi uygun gördük. Konuyla ilgili araştırmamızı sürdüreceğimizi bildirir, okurlarımızdan özür dileriz.” açıklamasını yapmak durumunda kaldılar. Bu açıklamaları bile nasıl kalitesizlik, ölçüsüzlük barındırıyor bakın hele… 

“Tereddütlerimiz ortadan kalkmamış bulunmaktadır” diyerek bir de sıvama işine girmişler… “Paintball alanından çekilmiş fotoğraf ile rezil rüsva olduk” demiyor da hala millete hikâye anlatmaya devam ediyorlar.

İstanbul/Çekmeköy ilçesindeki CHP örgütüne bağlı gençlerinde 2019 yılına ait Paintball yaptığına dair benzer görüntüleri var. Birgün müsveddesi onları da böyle haber yapmış mıydı acaba?

Birgün gazetesinin Osman Kavala’nın misyonu çerçevesinde kurulduğu iddia edilir. Birgün gazetesi gerçek silahlı kamplar arıyorsa, terör örgütü PKK ile arası çok iyi olan Osman Kavala bu gazetenin yalan ve iftira üreten muhabiri İsmail Arı’ya randevu alsın da onu Irak’a, Suriye’ye göndersin.

Ya da İsmail Arı, “CHP’den bir heyet davet etmek ister misiniz buraya?” sorusuna “Olabilir. Bence olumlu da olabilir” cevabı veren terör örgütü YPG’nin başındaki teröristbaşı Mazlum Kobani ile buluşmaya gidecek olan CHP’li heyeti beklesin… O zaman aradığı silahlı kampı terör örgütünün kamplarında yakından görmüş olur.

Birgün gazetesi ne durduğu noktaya ne ilişkilerine ne de mensubu olduğu ideolojinin siciline bakmadan Ülkücüler üzerinde yalan ve iftira haberlerle itibar suikasti yapmaya çalışıyor. Bunu yaparken de her türlü rezil olmayı göze alıyor. Çünkü bunlardaki ideolojik saplantı ile takıntı geniş bir mide gerektiriyor.

MHP ve Ülkü Ocakları hakkında Sol medyanın haberlerinin çoğu böyledir. Sırf düşmanlıklarını tatmin etmek için her yalana, iftiraya dört elle sarılmaktan asla utanmıyorlar. Paçavra ideolojileri onlara her türlü çirkefliği mübah görüyor. Birgün gazetesinde olan da kendilerine göre doğal bir çirkeflik örneğiydi işte…

 

 

Yorumlar
N
Nazim 3 hafta önce
BIRGUN paçavrası kendi okulunu mutlu ediyor, onlara seveceği haber hazırlıyor. Okur sorgulamıyor, direk yutuyor, yazar bunu bildiği için yalanin tillahini iteliyor okuluna. Zeka oranında haber. Yalan ortaya çıkınca utanır mı, tabiki hayır.TEFLON SURAT bunlar, fondas basın bunlar
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Z
Ziyaretçi 2 hafta önce
Yadırgadık mi hayır. Çünkü Turkiyede maalesef sol bu. Yazıklar olsun. Bunlar ne zaman Atilla İlhan veya Uğur Mumcu çizgisine gelebilecekler. Bazı konularda özellikle ideolojik farkliligimiz olsa da bu iki insanın çizgisine geldiklerini görsem ülkem için büyük gelişme diye bir ülkücü olarak mutlu olacağım. Ama yok işte... Sol gosterip Amerikan hizmetkarlığı yapiyorlar. Allah ıslah etsin.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Z
Ziyaretçi 2 hafta önce
ülkü ocakları mahkemeye vermeli. Fotoğraftaki gençlerin aileleri de.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Evli erkekler daha sağlıklı yaşlanırken, kadınlarda durum tam tersi!

Evli erkekler daha sağlıklı yaşlanırken, kadınlarda durum tam tersi!