18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram

MHP ve AK Parti’ye kumpas

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:
MHP ve AK Parti’ye kumpas

MHP Lideri Devlet Bahçeli milletvekillerine seslendiği grup toplantısında önemli bir konuyu gündeme taşıdı. Cumhur İttifakına karşı emniyet ve yargı ortaklı bir girişimin varlığından bahsetti. Suç örgütü kapsamında gözaltına alınan 3 emniyet müdürü ile geçiştirilemeyecek bir komplonun devrede olduğunu söyledi. Sütre gerisindekileri takip ettiklerini belirten MHP Lideri Bahçeli, “ayranımızı kabartmayın” uyarısında bulundu. 9. Yargı paketi kapsamında gündeme gelen casusluk suçu düzenlemesine karşı çıkanların araştırılması gerektiğini söyledi. İsrail’in Gazze’deki katliamı için ise nihai hedefin Anadolu Coğrafyası olduğunu vurguladı.

Ayranımızı kabartmasınlar

Emniyet ve yargı içine yuvalanmış kripto çetelerin yeniden Türkiye üzerinde hesap yaptığının altını çizen MHP Lideri Bahçeli, 17-25 emniyet ve yargı ortaklı darbe girişiminin tekrarının planlandığını belirtti ve hedefin Milliyetçi Hareket Partisi, AK Parti, Cumhur İttifakı ve son tahlilde Türkiye olduğunu ifade etti. Suç örgütü elebaşı Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırılan polis müdürleriyle ilgili olarak “Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir” ifadelerini kullandı. Maşa kullanıp sütre gerisine saklananları takip ettiklerini ve tüm kanun dışı irtibat ve ilişki ağlarının farkında olduklarını söyledi. Emniyet ve Yargı üzerinden yeni bir kumpas planı yapanlara 15 Temmuz gecesine dikkatle bakmaları ikazını yaptı ve  “Ayranımızı kabartmayın” sözleriyle uyarıda bulundu.

Casusluk suçu

9’uncu yargı paketinde casusluk suçu ilgili düzenlemeden rahatsız olanların çok iyi araştırılıp incelenmesi gerektiğini belirten MHP Lideri Bahçeli, “hain FETÖ’cülerin, onlara sözcülük yapan satılmış, devşirilmiş sözde gazetecilerin bedel ödemesi yakındır ve kaçınılmazdır” ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim müfredatı

Milli Eğitim Bakanlığının hazırladığı “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli”ni desteklediklerini dile getiren MHP lideri Bahçeli, müfredatı eleştirenleri hedef aldı ve “Sağlıklı, iradeli, sorgulayıcı, üretken, bilge, cesaretli, merhametli, vatansever, ahlaklı ve estetik değerlerle bütünleşmiş nesillerin varlığından ürkenlerin ve karalamak için kuyruğa girenlerin asıl amacı nedir?” diye sordu. Eyüpsultan’da bir okul müdürünün katledilmesini lanetledi ve faillerin tutuksuz yargılanma yerine doğrudan tutuklama tedbirinin getirilmesinin isabetli bir karar olduğunu vurguladı.

Mazotta ÖTV-KDV sorununa neşter

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü vesilesiyle tebriklerini ileten MHP Lideri Bahçeli, çiftçilerin karşılaştığı mazottaki ÖTV ve KDV sorununa neşter vurulması gerektiğinin altını çizdi. Bununla beraber kimyasal gübre girdilerinin yüzde 90’ının ithal olduğunu vurguladı ve enflasyonun kontrol altına alınmasıyla bu sorunun da ortadan kalacağını belirtti. Çiftçilerin tefeciye ve komisyoncuya asla ezdirilmeyeceğini söyleyen MHP Lideri, “Terk edilen köylerin, çobansız bırakılan sürülerin, dökülen gözyaşlarının, tükenen umutların ve haciz kıskacında olanların umudu Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı’dır” dedi.

Nihai hedef Anadolu

Soykırımın hiçbir bahanesi olmayacağının altını çizen MHP lideri Devlet Bahçeli, “Gazze’de bebekler katledilirken Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde veto silahına sarılıp İsrail’e payanda olanlar bunun hesabını asla veremeyecekler” dedi. Türkiye’nin izlediği cesur politikalara değindi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a desteklerini yineledi. Kimsenin Gazze’yi günlük politika malzemesi haline getirmemesi gerektiğini belirten MHP Lideri Bahçeli, vaat edilmiş toprakların nihai hedefinin Anadolu coğrafyası olduğunu söyledi ve “Bugün Gazze’de boyun eğersek, bugün Kudüs’te susarsak, gelecekte son yurdumuzda çok çetin olaylar yaşanabilecektir” ifadelerini kullandı.

Numan Kurtulmuş’un ziyareti

Yeni anayasa görüşmeleri kapsamında TBMM’de grubu bulunan partileri ziyaret eden TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş bu hafta da MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti ve görüş alışverişinde bulundu. Türkiye’nin ayağına pranga olan darbe anayasasından kurtulmak için MHP, 100 maddelik yeni anayasa taslağı önerisi hazırlamış ve kamuoyu ile paylaşmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *