21 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Siyaset MHP'li Kanlı: Toplum olarak fitne tuzağına düşmeden beraberliğimizi korumalıyız

MHP'li Kanlı: Toplum olarak fitne tuzağına düşmeden beraberliğimizi korumalıyız

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Pandemi döneminden bu güne sadece ekonomide değil, hemen her alanda devlet ve millet hayatımızı hedef alan bir hasım çalışmayı da göz ardı edemeyiz.” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Kanlı: Toplum olarak fitne tuzağına düşmeden beraberliğimizi korumalıyız
KAYNAK: Anadolu Ajansı

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Yüreğir İlçe Başkanı Ayhan Bulan ve Yönetiminin Kışla Mahallesi’nde düzenlediği vatandaşlarla sohbet toplantısına katıldı.

MHP İl Muhasibi Muhammet Çetin, İl Başkan Yardımcısı Veysel Kokaçya’nın da eşlik ettiği ziyarette İl Başkanı Yusuf Kanlı, mahalle sakini vatandaşların dile getirdiği sorunları dinledi.

VATANDAŞLAR HER KONUYU DİLE GETİRDİ

Kışla Mahallesi sakinleri, yerelde ve genelde yaşanan ve öne çıkan tüm sorun ve şikâyetleri Başkan Yusuf Kanlı’ya ilettiler. Vatandaşlar, depremden sonra yaşanan mağduriyetleri, marketlerdeki fahiş fiyat artışlarını, kentsel dönüşüm, yerel yönetimlerden ve TOKİ’den beklentileri, yol ve ulaşım sorunlarını, durak ve ATM eksikliklerinden kaynaklı sıkıntılar gibi birçok konuda yaşanan problemleri anlattılar.

SORUNLAR TAKİP EDİLECEK, İLGİLİ YERLERE İLETİLECEK

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, dile getirilen tüm sorun, talep ve şikâyetleri dinleyip not aldı. Gerek Büyükşehir Belediyesi ve gerekse Yüreğir Belediyesi’nin yetki ve sorumluluk alanlarında bulunan ve çözüm bekleyen sorunları takip edeceklerini belirten Kanlı, TOKİ ve bankalarla ilgili talepleri de mutlaka ileteceklerini bildirdi.

PİYASADAKİ FİYAT ARTIŞLARI…

Piyasadaki fiyat artışları ve sosyal dokuyu etkileyen konulara da değinen MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Piyasada enflasyon rakamlarıyla orantılı olmayan fiyat artışlarının haklı bir gerekçesi elbette olamaz. Pandemi döneminden bu güne sadece ekonomide değil, hemen her alanda devlet ve millet hayatımızı hedef alan bir hasım çalışmayı da göz ardı edemeyiz.” dedi.

DEVLETİMİZ GEREKLİ ÇALIŞMALARI YAPIYOR

Başkan Kanlı, devamla, “Başta sosyal medya olmak üzere tüm mecralarda milli ve manevi değerlerimiz ağır bir saldırı altında. Ancak devletimiz gerekli çalışmaları yapmaktadır. Enflasyondaki düşüş eğilimi, adaletsizlik algısına son verecek hamleler, yalan haberlere, algı operasyonlarına ve çetelere karşı mücadele bunu teyit etmektedir. Tüm toplum olarak sabırla ve fitne tuzağına düşmeden, birlik ve beraberliğimizi korumamız gerekiyor.”

Başkan Kanlı, her zaman vatandaşlarla iç içe olan çalışmalara devam eden MHP Yüreğir İlçe Başkanı Ayhan Bulan ve yönetimine teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şampiyonlar Ligi ekranı: Maçların yayınlanacağı kanallar

Şampiyonlar Ligi ekranı: Maçların yayınlanacağı kanallar