19 Ekim 2024
weather
10°
Twitter
Facebook
Instagram

Avcı’nın işi zora girdi

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:

Abdullah Avcı, Trabzon'da boynanan Erzurumspor maçı ile göreve başlayıp, üç puanlık serinin kapısını açmıştı. Başlangıçta iyi top oynamayıp kazanan Trabzonspor, ligin ilk yarısının sonlarına doğru oynadığı iyi topla da dikkat çekmeye başlamıştı. İçerdeki Fenerbahçe yenilgisine kadar, şampiyonluğa da göz kırpar bir havası da vardı takımın. Ne olduysa bu maçtan sonra oldu. Arada kazanılan Kasımpaşa maçı da dahil Trabzonspor’da bir tuhaflık var.

Abdullah Hoca eldeki kadroyu en iyi şekilde kullanırken, iki Abdülkadir’in de sakatlanmasından sonra orta sahayı bir türlü oturtamadı. Dün de küme düşmemek için çırpınan Erzurumspor’a karşı bir türlü oyun hakimiyeti kuramadı. Abdulkadir Parmak ve Yunus Mallı oyun kurup üçüncü bölgeye top taşıyamadı. Nwakaeme orta sahaya yakın oynamaya başladı ama, oyunda tamamen yok olup tanınmaz hale geldi. Trabzon’un en önemli gol silahı Djaniny 80. Dakikada ilk kez sahada görüldü. Onda da çerçeveyi bulamadı.

Abdullah Avcı’nın bundan sonraki maçlar için takımı yeniden motive etmesi hayli zor. Baktığımız zaman sahadaki oyuncuların heyecanlarını kaybettiğini görüyoruz. Ama Abdullah Hoca kötü gidişe son vermek için, konu üzerinde önemli mesai sarf edecektir sanırım.

Mesut Bakkal’ın gelmesi ile oyun olarak toparlanmaya başlayan, ancak istenilen sonuçları alamayan Erzurumspor’un da kesinlikle maç kazanması lazım. Ankaragücü’nün seri galibiyetleri ligde kalma mücadelesi veren takımların işini zorlaştırdı. Dün Trabzonspor’a göre daha istekliydiler. Aslında maçın başında öne de geçebilirlerdi. Emrah’ın şutunu Uğurcan önledi. Mesut hoca köşe vuruşlarını iyi kullanabilen birini de bulmalı.

Ali Palabıyık ekibi ile birlikte başarılı bir maç yönetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *