19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Konuşanlara bakın hele!

Konuşanlara bakın hele!

YAYINLAMA:

Bu CHP’nin uzantıları, ortakları, medyası, mensupları gerçekten “denize atsan balık” olacak bir yüzsüzlük içindedir. Her olayda bu hallerini gösteriyorlar. HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun “Anayasa’nın ilk üç maddesine karşı değiliz” mealindeki açıklamalarından sonra, ilk üç maddenin zırhı olan 4.maddeyle ilgili “Anayasanın 4’üncü maddesine karşıyız, tamam mı? Anladınız mı? 4’üncü madde olmasın.” şeklindeki gereksiz, anlamsız, ölçüsüz, mantıksız çıkışı sonrası, bunun dozajını artırarak zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar ve yüzü kızarmadan her türlü arsızlığı, yüzsüzlüğü yapıyorlar.

Dün ben bu köşeden yazımla, MHP’li diğer yetkililer ise yaptıkları açıklamalarla bu yüzsüzlüğe cevap vermişti ama yüzsüzlükte sınır tanımıyorlar.

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı DEM ile işbirliği içinde olan CHP zaten “Ben Anayasa’nın ilk 4 maddesine karşıyım” demiş olmuyor mu?

Anayasa’nın ilk dört maddesini ortadan kaldırmak için faaliyet sürdüren DEM ile bunların birlikteliklerini geçtik. Kemal Kılıçdaroğlu’nun terör örgütü PKK’nın televizyonunda bizzat “Anayasa’nın ilk 3 maddesini değiştireceğiz” demedi mi? Ali Babacan’ın, Temel Karamollaoğlu’nun “Anayasa’nın ilk 3 maddesinin değiştirilmesi tartışılmalıdır” şeklindeki açıklamaları yok mu?

Şimdi bunlara cevap verememiş kim varsa, HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun açıklamaları üzerinden, sanki bu konularda bir hassasiyeti varmış gibi ahkâm kesiyor.

Biz, bugün HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun Anayasa’nın 4. Maddesiyle ilgili açıklamalarına “halt yemiş, haddini aşmıştır” diyebiliyoruz. Peki, siz Kemal Kılıçdaroğlu, Ali Babacan, Temel Karamollaoğlu gibilerin Anayasa’nın ilk dört maddesi hakkındaki açıklamalarına niye bunu diyememiştiniz? O gün bunlara bu tepkiyi gösteremeyenler, bugün niçin HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’na tepki gösteriyor? Nedeni açık; suç bastırıp, çıkardıkları yaygarayla DEM ile olan ihanet ilişkilerini örtbas etmek için…

Yerel seçimden sonra DEM’li belediyelerde Anayasa’nın ilk üç maddesi açıkça hedef alınmadı mı? 

Hala da devam etmiyorlar mı?

DEM’liler resmi toplantılarında İstiklal Marşı okumadı. CHP ne tepki gösterdi?

DEM’in yönettiği belediyelerde resmi dilimiz Türkçe hedef alındı. CHP ne tepki gösterdi?

DEM’li belediyelerin makam odalarında Atatürk’e hakaretler edildi. CHP ne tepki gösterdi?

HÜDAPAR kabul edilemez bir şekilde sadece hadsiz düşüncelerini ifade ediyor. Sizin ortağınız DEM, her türlü söyleme ek olarak eylemleriyle de Anayasa’nın ilk üç maddesine açıkça saldırmaktadır. Bu durum bile aradaki büyük farkı göstermektedir.

CHP merkezli kuyruğu birbirine bağlı olanların en büyük zavallılığı da sicillerine, ilişkilerine ve durdukları yerlere bakmayıp MHP’ye Anayasa’nın ilk dört maddesi üzerinden ders vermeye kalkmasıdır.

Oysa bu ülkede Anayasa’nın ilk dört maddesinin en büyük güvencesi MHP ve Lideri Devlet Bahçeli iken, HÜDAPAR’ın düşünceleri üzerinden tribünlere oynayıp siyasi cazgırlık yapıyorlar.

Hatırlıyor musunuz? 

16 Nisan 2017 referandum öncesinde aynı kişiler Anayasa Değişikliği içinde “Anayasa’nın ilk dört maddesi değiştirilecek” iftirasıyla Cumhur ittifakını hedef almadılar mı? Zerre bir değişiklik oldu mu? MHP’nin varlığının olduğu bir yerde Anayasa’nın ilk dört maddesinin değiştirileceğini düşünebilmek ahmaklıktan başka ne olabilir ki? Halk TV ekranlarına bakın bu ahmaklardan bol bol görürsünüz. Bu konuşanlardan birisi de çıksın; Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Ali Babacan’ın, Temel Karamollaoğlu’nun  “Anayasa’nın ilk 3 maddesini değiştireceğiz, tartışabiliriz” dediğinde bunlara tepki ve hassasiyet gösterdiğine dair bir ifadelerini göstersinler hepsinden özür dileyeceğiz.

PKK’nın DEM’liğine “kapatalım” diyemeyenler, algı için HÜDAPAR’ı “kapatalım” diyor. HÜDAPAR ile beraber anma toplantıları, mitingler yaparken, karşılıklı birbirinizi ziyaret ederken dert etmeyenler, akıllarınca şimdi Cumhur ittifakına saldırmak için HÜDAPAR’ı hedef alıyor. Hassasiyetleri olduğu için değil, sırf rol yapabilmek adına bunu yapıyorlar. Kurucu Genel Başkanları Meral Akşener, HÜDAPAR’ı İYİ Parti Genel Merkezi’nde “Şeref verdiniz” diye karşıladığını unutan, mevcut İP Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu “Malazgirt'te elini kaldırırsanız, Ankara'da parmağını gözünüze sokar” diyerek bu role soyunanlardan olmuş… Ey Müsavat Dervişoğlu, HÜDAPAR size şeref verirken o derdi niçin edinmemiştin? Ya da ittifak ortaklığı yaptığınız Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Ali Babacan’ın, Temel Karamollaoğlu’nun Anayasa’nın ilk dört maddesi hakkında hadsizliklerini niçin görmezlikten gelmiştiniz?

Herkes rolü bıraksın… 

MHP’ye akıl verenler, önce siyasi karakter ve şeref sahibi olmayı öğrenin… HÜDAPAR’ın Anayasa Değişikliği konusundaki sözleri üzerinden ahkâm kesmek için, öncelikle bu konuda tertemiz olmanız lazım. Temiz değilsiniz. Susun o halde!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *