24 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem MSB duyurdu! 2'si sözde üst düzey 59 terörist etkisiz

MSB duyurdu! 2'si sözde üst düzey 59 terörist etkisiz

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, dün akşamdan itibaren gerçekleştirilen hava harekatlarında Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 47 terör hedefine vuruldu. Bu operasyonlarda, ilk tespitlere göre 2'si sözde üst düzey olmak üzere toplamda 59 terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonların bölgedeki terör faaliyetlerine karşı kararlı bir şekilde devam edeceği bildirildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik dün akşamdan bu sabaha kadar icra edilen hava harekatlarıyla mağara, sığınak, depo ve terör örgütünün kullandığı tesislerden oluşan 47 hedef başarıyla imha edildi.

Terör Hedefleri Hava Harekatlarıyla Vuruldu

İcra edilen hava harekatlarında azami oranda yerli ve milli mühimmat kullanılarak çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı Açıklama Yaptı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki hava harekatlarında, ilk belirlemelere göre 2'si sözde üst düzey olmak üzere 59 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik gerçekleştirilen hava operasyonlarıyla bölgedeki terör unsurlarına ağır darbe vuruldu. Hava harekatları sonucunda terör örgütünün kullandığı mağara, sığınak, depo ve tesisler imha edilirken, yerli ve milli mühimmatların kullanımıyla önemli bir başarı elde edildi.

Etkisiz Hale Getirilen Terörist Sayısı Artıyor

Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklamasına göre, hava harekatlarında etkisiz hale getirilen terörist sayısı sürekli olarak artıyor. Bölgedeki terör unsurlarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlar, terör tehdidinin bertaraf edilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI AÇIKLAMA YAPTI

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Refik Kurukız: Lider Bahçeli'yi anlamak için geçmişe bakın

Refik Kurukız: Lider Bahçeli'yi anlamak için geçmişe bakın