06 Ekim 2024
weather
26°
Twitter
Facebook
Instagram

Küçük bulgularla beslenen Soner Yalçın ve Karanlık Oda'nın tezgâhları

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:

"Gönlümdeki cumhurbaşkanı ise, Yalçın Küçük!” cümlesini kurmuş bir adam ne kadar ciddiye alınır bilmiyorum ama bir kez daha köşemin konu mankeni olmuştur. ‘Karanlık Oda’lardan seslenen Soner Yalçın’dan bahsediyorum. Soner Yalçın’ın MHP ve Devlet Bahçeli düşmanlığı temelinde “histeri nöbeti” başlayınca biz de hastalığına odaklanalım dedik.

Soner Yalçın’ın “Gönlümdeki cumhurbaşkanı ise, Yalçın Küçük!” sözünün aslında bir minnet duygusuyla söylendiğini Yalçın Küçük’ün “Bulgularımın bir kısmı olur, kendim yazmam. Ortağım Soner’e veririm. Ciddi söylüyorum.” itirafından anlayabiliriz. Yalçın Küçük bulur, Soner Yalçın yazar. İtirafa göre ilişki böyle. Soner Yalçın’ın imza attığı kitaplar ve yazılar acaba Yalçın Küçük’ün “Bulgularımın bir kısmı olur” dediği katkılardan mı oluşuyor?

PKK İLE AYNI ÇİZGİDE YAYINLAR

Yalçın Küçük de Soner Yalçın gibi bir MHP ve Devlet Bahçeli düşmanıdır. Belki de Soner Yalçın’ın yazdığı “Bahçeli’nin telaşı bundan” başlıklı o yazıda da Yalçın Küçük izi vardır.

Soner Yalçın, medyada bir Doğu Perinçek üretimidir.

Soner Yalçın ilk işe Doğu Perinçek’in PKK’nın yayın organı gibi çıkardığı 2000’e Doğru Dergisi’nin Ankara muhabiri olarak başlamıştır. Daha sonra da, bu derginin istihbarat şefi görevine geçmiştir. Yine aynı çizgide Doğu Perinçek tarafından çıkarılan “Yüzyıl” isimli dergide de Ankara İstihbarat Şefi olarak görev yapmıştır. Terör örgütü kendi adına dergi çıkarsa inanın bu dergiler gibi olmayı asla beceremezdi.

O dergilerde atılan şu başlıklara bakar mısınız?

  • Türk askerleri Cudi de kimyasal silah kullanıyor (23Temmuz 1989) 
  • PKK ordulaşıyor: Doktor Baran, komando taburuna meydan okuyor: “Gelin buradayız” diyor. Karakol komutanı erzaklarını PKK ile paylaşıyor. (6 Ağustos 1989) 
  • “Dağlarda Gerilla barınmasın” diye Ordu, orman yakıyor (3 Eylül 1989)
  • Öldürülen PKK gerillaları efsaneleşiyor, kimse öldüklerine inanmıyor. ( 24 Eylül 1989) 
  • PKK kamp komutanları anlatıyor: Hedefimiz çocuklar değil (3 Aralık 1989) 
  • Nusaybin’de Kürt intifadası ( 18 Mart 1990)
  • Gerillalar Onbaşı’yı dağa kaldırdı (1 Nisan 1990) 
  • Hakkari’nin küçük generalleri ( 21 Mayıs 1990)

 

SÜPER PROVOKATİF HABERLER VE ODA TV

Soner Yalçın’ın Doğu Perinçek’in rahle-i tedrisinden geçtiği dönemlerde çalıştığı tüm dergiler PKK çizgisinde bu propagandaları yapıyordu. Bu başlıklar dergi kapaklarına atıldığında Soner Yalçın’ın hiçbir rahatsızlığı olmamıştı.

Doğu Perinçek ekibinden ayrılınca da “Ajan” olarak suçlanmıştı. Bir ajan kumaşı var da kime çalıştığı belli değil. Türkiye’nin hesabına çalışan bir ajan olsa asla MHP ve Devlet Bahçeli düşmanlığı yapmayacağını biliyoruz.

2007 yılında Oda Tv isminde bir haber sitesi kurdu. Sürekli provakatif haberleri, fitneleri, iftiraları, cambaza bak oyunlarını bu haber sitesinde yıllardır takip ediyoruz.

Geçtiğimiz yıllarda şahsıma yönelik “Devlet Bahçeli o itini geri çek” başlıklı haber bile yaptılar. Ben de Oda Tv’ye kendi yazarları olan bir bayanın “kaset” üzerinden yaptığı ahlaksızlığı ve ikiyüzlülüğü hatırlatan bir cevap vermiştim. Bu cevap üzerine bana saldıranların hepsi kuyruğunu sıkıştırıp, ortadan kaybolmuştu. O şahsımla ilgili attıkları başlığı adeta kemik gibi onlara yedirmiştim. Herhalde bu kâr onlara yetmişti ki, sessizliğe bürünmüşlerdi.

31 Mart yerel seçimlerinde de CHP, HDP, İP, SP ittifakını güçlü kılmak için olağanüstü bir çaba verdiler. İçinde PKK-HDP olunca Soner Yalçın bir türlü geri durmuyor. Kanı kaynıyor, canı çekiyor herhalde…

10 YIL ÖNCE BUNU DEDİ 5 YIL ÖNCE ŞUNU DEDİ

Soner Yalçın ve ‘Karanlık Oda’sı kendilerine ulusalcı süsü veriyorlar ama PKK-HDP destekli siyasi projelerin başarılı olması için sinsice, kurnazca çalışmaktan da geri durmuyorlar.

16 Nisan, 24 Haziran seçimlerinde olduğu gibi, 31 Mart seçimlerinde de CHP, HDP, İP, SP birlikteliğini hep “cambaza bak” propagandalarıyla gizlemeye çalıştılar.

Hep “10 yıl önce Recep Tayyip Erdoğan şunu dedi, bunu yaptı”, hep “Devlet Bahçeli 5 yıl önce şunu dedi, bunu yaptı” propagandaları yaparak, bugün kendilerinin PKK-HDP-FETÖ birlikteliklerini gizlemek için şeytanın aklına gelmeyecek yollara başvurdular.

Kandil ve HDP çok açık ve net CHP ve İP’e oy verilmesini istedi. Soner Yalçın’ın ‘Karanlık Oda’sı bu konularda haber atladı ve gizledi.

Şimdi böyle bir haber sayfasının sahibi olan ve Yalçın Küçük’ün bulgularıyla beslenen Soner Yalçın çıkmış “Bahçeli’nin telaşı bundan” türü kendine yakışan iftira yüklü yazılar yazıyor.

Karanlık Oda’nın sahibi, Sözcü’nün yazarı Soner Yalçın “Bahçeli ısrarla çatışmacı bir dil kullanıyor.” demiş yazısında…

BU SORULARA CEVAP VEREBİLİR MİSİN

Terör örgütü PKK’nın kucağına oturmuş, HDP’nin kölesi olmuşlar zafer naraları atarken, Devlet Bahçeli çatışmacı dil kullanıyor öyle mi?

Allah belanızı versin sizin gibi devrimci, komünist artıklarının…

CHP-İP ortağı HDP Eşbaşkanı Sezai Temelli “Kürdistan’da kazanacağız. Batıda da AKP ve MHP’ye kaybettireceğiz” dediğinde “çatışmacı bu dilin desteği, CHP ve İP’e onursuzluk” dedin mi Soner Yalçın?

PKK’nın ikinci adamı durumundaki teröristbaşı Murat Karayılan “Türkiye’deki demokrasi güçleri, sanatçılar, yazarların Erdoğan ve Bahçeli’ye karşı durmaları gerekiyor.“ dediğinde “bu bölücülerle bir olmak alçaklık” diye bir tepkin oldu mu Soner Yalçın?

Hendek, Çukur ve Kobani olaylarının azmettiricisi, destekleyicisi, yönlendiricisi olan ve şuan da teröre yardım ve yataklıktan hapiste olan terörist Selahattin Demirtaş gibi birisi niçin “Batı’da CHP ve İP'e rağmen onların adaylarını destekleyeceğiz” çağrısında bulundu diye bir sorgulama yazısı yazdın mı Soner Yalçın?

İŞLERİ GÜÇLERİ KOMPLO ÜRETMEK

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin bölücülerle, teröristlerle işbirliği yapanlara gösterdiği tepkiyi “çatışmacı bir dil” olarak yorumlayan Soner Yalçın asker, polis şehit eden, masum insanları öldüren PKK’nın, FETÖ’nün, DHKP-C’nin niçin kendi safında olduğunu ve şimdi kendisiyle birlikte zafer naraları attığını nasıl izah edecektir?

Neymiş efendim; Recep Tayyip Erdoğan Türkiye ittifakı sözüyle yeni bir ittifak arayışı içine girmiş de, MHP Lideri Devlet Bahçeli ondan çatışmacı dil kullanıyormuş, ondan politik afra tafrasını/ fiyakasını gösteriyormuş…

Hay yalanın batsın, hay komplo teorileri üreten kalemin kırılsın…

Soner Yalçın’ın baştan sonra ahlaksızlık kokan yazısının, zirvedeki en ahlaksız cümlesi de “Türkiye’yi “düzlüğe çıkarmak” için Erdoğan’ın, altını oyan MHP’ye değil, CHP’ye ihtiyacı olduğunu kavradığını sanıyorum.” şeklinde olanıdır. MHP-AKP teröre karşı mücadelede güç birlikteliği oluşturunca mı altına oymuş oluyor?

PAZARLAMA ZEKALARINA BAK

Bir de ahmaklık kokan cümlesi var… HDP-PKK birlikteliğine öfke kusan MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye “çatışmacı dil” sahibi diyen Soner Yalçın bölücülerle işbirliği ve ittifak yapan CHP’yi de “Bu ittifakın amacının, yurtseverlik temelinde AKP-CHP ittifakını sağlamak olduğunu düşünüyorum!“ diye pazarla… Zekâya bak zekâya…

CHP’li Barış Yarkadaş, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu “Demirtaş’ın açıklaması, HDP’nin desteğiyle birçok yerde CHP’nin belediye kazandığını” itiraf edecekler, HDP Eşbaşkanı “İstanbul’daki başarı Kürdistan-i partilerin bir başarısıdır” diyecek, Soner Yalçın gibiler de CHP’yi yurtseverlik etiketiyle pazarlayacak…

Beyin hücreleri yanıyor, birisi su döküp söndürsün…

Söz konusu AKP-MHP birlikteliğinden oluşan Cumhur ittifakı olunca 24 saat düşmanlık yap, “Erdoğan Bahçeli’ye şunu demişti, Bahçeli Erdoğan’a bunu demişti” diye sürekli eski videoları “Arşivden bakın ne çıktı” diye dönderip dönderip durun ama söz konusu PKK-HDP destekli CHP olunca “yurtsever” diye AKP’ye yamamaya çalışın…

MHP LİDERİNDEN EFSANE AYAR

Bugün PKK-HDP destekli CHP’ye ve yancılarına destek veren Soner Yalçın MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin koltuk ve siyasi menfaat için adım atmayacağını, plan yapmayacağını çok iyi biliyor da, Osman Kavala ve Yalçın Küçük beslemesi olduğu için kara propaganda yapmayı seviyor.

“Osman Kavala’nın cezaevinde olma sebebini kimseye anlatamazsınız.” diyen, “Gönlümdeki cumhurbaşkanı ise, Yalçın Küçük!” diyen birinden beklenen neyse Soner Yalçın onu yapıyor!

7 Haziran seçimlerinden sonra ortaya çıkan siyasi tabloyu ihanet planlarına çeviren Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye HDP destekli “Gel başbakan ol. Bu fedakârlığa varım.” çağrısı yaptığında MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin “Bu Çin’den gelen yeni oyuncak türü mü? Küçük hevesler peşinde koşmuyoruz” tepkisi unutulmamalıdır.

Geçtiğimiz hafta da bu konuya tekrar vurgu yaparak “Çin Malı Başbakanlık tekliflerini milli beka uğruna elimizin tersiyle ittik. MHP’yi ikna edemeyen iç ve dış odaklar ihanete çanak tutup partimizi bölmek istediler. Ama inanç ve ülkülerimizin duvarlarına çarpıp bozguna uğramaktan da kurtulamadılar.” açıklamasını yapmıştır.

HDP(PKK) ile siyasi kazanç peşinde koşma onursuzluğu ancak Soner Yalçın gibilerin desteklediği CHP’nin yapacağı bir şeydir. MHP ve Devlet Bahçeli bunu asla yapmamış ve siyasi menfaatleri için ihanete hiç prim vermemiştir.

Çözüm sürecinde AKP’nin HDPPKK tavizlerine karşı nasıl bir duruş sergilediyse ve bunda da Türkiye adına kazandıran olduysa, bugün ise CHP’nin HDP-PKK ilişkisine karşı tavizsiz duruş sergiliyor. Bugün terörle mücadelede tavizsiz bir Cumhur ittifakı duruşu varken, PKK destekli CHP’yi cilalamak Soner Yalçın gibilerin bir tezgâhından ibarettir.

KARANLIK ODALARDA TOPLANIYORLAR

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin hiçbir telaşı yok da, sizin bu “Cumhur ittifakını bozmak” adına telaşınız nedir Soner Yalçın?

PKK’sı, FETÖ’cüsü, DHKP-C’si, CHP’si, İP’i, Kandil’i, HDP’si, Sözcü’sü, Cumhuriyet’i, Yeniçağ’ı, Karar’ı, Ahmet Davutoğlu’su ve sizin gibi Karanlık Oda’lar niçin bu telaşı başlattınız?

HDP Eşbaşkanı Pervin Buldan CHP, İP, HDP’nin bazı illerdeki yerel seçim başarısını “Kürdistan-i partilerin başarısı” diye tarif ederken, geçmişte PKK’lılarla buluşmasında “Selam olsun Kürdistan dağlarına, selam olsun kardeşime. Dünyanın en büyük başı Kürt başı çünkü başkaldırıyor” diye haykıran Yalçın Küçük’ten yeni bulgular mı geldi de telaş bastı sizi Soner Yalçın?

Terör örgütü PKK-FETÖ ve bunlardan beslenen partiler niçin MHP ve AKP tarafından oluşturulan Cumhur ittifakını hiç istemiyor Soner Yalçın?

Oda Tv’de PKK’lılara ve Fethullah Gülen’e övgü kitapları yazanlara köşe yazarlığı veren biri olarak bunu en iyi sen bilip, o yüzden mi MHP ve Devlet Bahçeli düşmanlığı yapıyorsun?

Soner Yalçın ‘Karanlık Oda’larda tezgâhlar üretme, biraz aydınlığa gel de yüzünü görelim, gelmişken de bize bu konular hakkında bilgi ver… Neyin peşindesin, sizin cephedeki bu telaş niçin? Yoksa Osman Kavala’dan mı bir mesaj aldın Soner Yalçın?

 

Geçtiğimiz yıllarda şahsıma yönelik “Devlet Bahçeli o itini geri çek” başlıklı haber bile yaptılar. Ben de Oda Tv’ye kendi yazarları olan bir bayanın “kaset” üzerinden yaptığı ahlaksızlığı ve İkiyüzlülüğü hatırlatan bir cevap vermiştim. Bu cevap üzerine bana saldıranların hepsi kuyruğunu sıkıştırıp, ortadan kaybolmuştu. O şahsımla İlgili attıkları başlığı adeta kemik gibi onlara yedirmiştim. Herhalde bu kâr onlara yetmişti ki, sessizliğe bürünmüşlerdi.

Erdoğan, Türkiye İttifakı sözüyle yeni bir arayış içine girmiş de, MHP Lideri Devlet Bahçeli ondan çatışmacı dil kullanıyormuş. Hay komplo teorileri üreten kalemin kırılsın… Soner Yalçın’ın, en ahlaksız cümlesi de “Türkiye’yi “düzlüğe çıkarmak” için Erdoğan’ın, altını oyan MHP’ye değil, CHP’ye ihtiyacı olduğunu kavradığını sanıyorum.” şeklinde olanıdır. MHP-AKP teröre karşı mücadelede güç birlikteliği oluşturunca mı altını oymuş oluyor?

Bir de ahmaklık kokan cümlesi var… HDP-PKK birlikteliğine öfke kusan MHP GENEL BAŞKANI Devlet Bahçeli’ye “çatışmacı dil” sahibi diyen Soner Yalçın bölücülerle işbirliği ve ittifak yapan CHP’yi de “Bu İttifakın amacının, yurtseverlik temelinde AKP-CHP ittifakını sağlamak olduğunu düşünüyorum!“ diye pazarla… Zekâya bak zekâya… CHP’yi yurtseverlik etiketiyle pazarlayacaklar… Beyin hücreleri yanıyor, birisi su döküp söndürsün…

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *