06 Ekim 2024
weather
26°
Twitter
Facebook
Instagram

Slogan FETÖ’den, açık destek Kandil'den!

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:

23 Haziran tarihinde İstanbul’da seçimler yenileniyor. Yine saflar netleşmeye başladı. PKK, FETÖ, DHKP-C, HDP, İP yine doğal olarak Ekrem İmamoğlu’nu destekleme konusunda geri adım atmadı.

Bir de “Her şey çok güzel olacak” sloganını tozlu FETÖ arşivlerinden çıkardılar.

FETÖ’cü Emre Uslu ile Önder Aytaç “Bu slogan benim” yarışına girdiler. Önder Aytaç “Her şey çok güzel olacak çok5 yıl önce söylemişim.. Olacak mı? Evet olacak inşaallah..” derken, Emre Uslu “Ben demiştim #HerşeyÇokGüzeOlacak :)) Ama biraz erken söylüyorum o zaman millet anlamıyor hep geriden takip ediyorlar :))” açıklamasını yaptı.

Ekrem İmamoğlu’na destek verenler FETÖ’nün “Her şey çok güzel olacak” sloganı etrafında birleştiler.

Afrin operasyonunda, 15 Temmuz’da bir şehidin ardından anma, üzüntü duyma, tavır koyma, safını belli etme adına bir tane sosyal medya mesajı olmayan sözde sanatçılar  “Her şey çok güzel olacak” mesajı atmak için birbiriyle yarıştı.

Dünyaca ünlü porno yıldızı Stoya bile nereden tanışıyorlarsa Ekrem İmamoğlu’na destek olmak için “Her şey çok güzel olacak” mesajını paylaştı.

İstanbul seçimleri nedense Ekrem İmamoğlu’nun lehine dünyanın meselesi oldu. Dünyanın her yerinde eşkıyalık yapan ABD "Türkiye'nin diğer dostları gibi biz de İstanbul seçimlerinin yenilenmesiyle ilgili bu olağandışı durumu not ediyoruz" açıklamasını yaptı.

Alman Federal Dışişleri Bakanı Heiko Maas "Yüksek Seçim Kurulu’nun aldığı tavır ve verdiği karar bizim açımızdan şeffaf değil ve anlaşılmaz" açıklamasını, her daim PKK’nın yanında yer almış olan Federal Meclis Başkanvekili, Yeşiller partisinden Claudia Roth, "Seçim Kurulu'nun kararı tepeden yapılan ağır baskının sonucudur. Karar demokrasiye karşı bir savaş ilanıdır” açıklamasını, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz da, "Demokratik seçimleri kabullenmeyenlerin AB’de yeri yoktur" açıklamasını yaparak İstanbul seçimlerinde Türk yargısının verdiği karara gölge düşürmeye çalıştılar. ABD ve Batı ülkelerinin birçoğu İstanbul konusunda özel bir ilgi göstermektedir.

Terör örgütü PKK ve FETÖ’ye kucak açmış bu ülkelerin elbette kimden yana olacağını da sorgulamanın gereği yoktur. Zaten cevabı ortadır.

Her şey çok güzel olacak” sloganı aslında bunların Türkiye üzerindeki proje ve politikalarının başarıya ulaşmasını temenni etmektedir.

Her şey çok güzel olacak” sloganının sahibi FETÖ bu sloganıyla övünürken, Kandil’in en üst düzey yöneticilerinden olan KCK Yürütme Konseyi Eşbaşkanı Hülya Oran kod adı ile Bese Hozat “23 Haziran’da İstanbul’da Kürt’ler AKP-MHP faşist blokuna karşı kim çıkacaksa, bu CHP’nin adayı İmamoğluysa İmamoğlu’na, destek verecektir. Biz inanıyoruz ki 23 Haziran’da da bu strateji başarı kazanacaktır. İstanbul seçimlerine HDP bu stratejiyle katılacaktır.” açıklamasını yaparak ABD maşası olan terör örgütlerinin kimden yana olduğunu çok net göstermişlerdir.

Eli kanlı PKK ve FETÖ mensupları, yöneticileri CHP’de ve Ekrem İmamoğlu’nda hangi umudu görmektedir ve bu derece de destek vermektedir?

CHP ve Ekrem İmamoğlu bunlara “Her şey çok güzel olacak” sloganıyla neler vaat etmektedir?

Ekrem İmamoğlu bir terörist olan Selahattin Demirtaş’ın hangi “çizgisini çok beğendiğini” açıklamıştır?

CHP ve Ekrem İmamoğlu İstanbul’u kimin adına kazanmak istiyor?

Terör örgütü FETÖ ve PKK İstanbul’u kazandığında kendi adına nasıl Her şey çok güzel olacaktır?

Ortada bir tuhaflık, bir gariplik, bir tezgâh, bir proje yok mu?

Terör örgütü PKK’ya tonlarca silah yardımı yapan ABD “İstanbul seçimlerini not ettik” diye eleştiri yapıyor. ABD’nin verdiği silahlarla terör eylemi yapan Kandil ise “HDP Ekrem İmamoğlu’nu destekleyecek” açıklamasını yapıyor. Ekrem İmamoğlu’nda bunlar ne keramet görüyor da, biz göremiyoruz?

Ekrem İmamoğlu bize göre yapmacık, sinsi, kurnaz bir profil olma dışında başka hiçbir özellik taşımıyor!

PKK-FETÖ “Her şey çok güzel olacak” diyorsa bunun Türkiye’nin lehine olması mümkün mü?

O yüzden herkes safını ona göre seçsin… İstanbul Türkiye’nin kalbidir. Bu kalp Türkiye’yi öldürmek isteyenlerin elinde olmamalıdır.

“Her şey çok güzel olacak” sloganı ölümlü yola davetiye ve tuzaktır.

PKK ve FETÖ sürüngenlerinin açıklamaları bunu göstermiyor mu?

15 Temmuz kahramanı olan, Türkiye Cumhuriyeti’nin namusu için canını ortaya koyup şehit olan Ömer Halisdemir’in isminin bir caddeye verilmesine “İsim enflasyonu olur” diye karşı çıkan ama PKK’lı Demirtaş için “Çizgisini çok beğeniyorum” diyen birini niye bu kadar çok istedikleri belli olmuyor mu?

Emin olun bunlarla hiçbir şey güzel olmaz… Her şey berbat olur…

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *