22 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi fırsat penceresi kişisel hesaplara kurban edilmemeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi fırsat penceresi kişisel hesaplara kurban edilmemeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın açtığı fırsat penceresinin kişisel hesaplara kurban edilmemesini vurguladı ve terörsüz bir Türkiye inşa etmek istediklerini belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi fırsat penceresi kişisel hesaplara kurban edilmemeli
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, terörün olmadığı bir Türkiye inşa etmek istediklerini vurguladı.

Cumhur İttifakı’ndan Terörsüz Türkiye İçin Çağrı

"Cumhur İttifakı tarafından açılan tarihi fırsat penceresinin kişisel hesaplara kurban edilmemesini ümit ediyoruz." diyen Erdoğan, "İç cephemizi kuvvetlendirmeye çalışıyoruz. 85 milyona gelin, bir olalım, iri olalım, diri olalım diyoruz." şeklinde konuştu.

FETÖ Elebaşı Gülen’in Ölümü

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in ölümüne ilişkin ilk yorumunu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: "Milletin çocuklarını hizmet diyerek, himmet diyerek mankurtlaştıranların sonu, tarihteki diğer insan kılıklı iblisler gibi onursuz bir ölüm olmuştur. Rabbimiz, bu ülkeye ve bu millete yaptığı kötülüklerin hesabını bu hainlerden tek tek soracaktır."

Erdoğan, FETÖ’yle mücadelenin, teröristbaşı Gülen’in ölümü sonrasında da kararlılıkla süreceğini belirterek, "Devletimizin tüm kurumlarının nefesi FETÖ’cü sırtlan sürüsünün ensesinde muhakkak olacaktır." dedi.

Yenidoğan Çetesi Soruşturması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündemdeki yenidoğan çetesi soruşturmasına da değindi. Erdoğan, "Masum bebeklerin hayatıyla oynayan bu canilerin bir daha gün yüzü görmemesi için Cumhurbaşkanı olarak ben de konunun bizzat takipçisi olmaya devam edeceğim." dedi.

Erdoğan ayrıca, "Bir avuç haysiyetsiz sebebiyle 1,5 milyon insanımızın çalıştığı sağlık ordumuzu kimse töhmet altında bırakamaz." ifadeleriyle sağlık personelinin zan altında bırakılmaması gerektiğini belirtti.

Terörsüz Bir Türkiye Hedefi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin terörden tamamen arındırılması gerektiğini vurguladı ve "Siyaset kurumu, Meclis, sivil toplum, basın, akademi ve topyekûn millet olarak hep beraber terörün olmadığı bir Türkiye’yi inşa edelim istiyoruz." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özgür Özel'den MHP Lideri Bahçeli'nin açıklamalarına destek

Özgür Özel'den MHP Lideri Bahçeli'nin açıklamalarına destek